Denizli-Uşak Karayolunda kaza: 7 yaralı

ASAYİŞ 16.09.2018 - 19:29, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli-Uşak Karayolunda kaza: 7 yaralı

Denizli -Uşak karayolu üzerinde Zıpır rampası mevkisinde iki otomobil kafa kafaya çarpıştı. Otomobillerden biri şarampole uçtu, diğeri yol ortasında hurdaya döndü. Kazada 7 kişi yaralandı.   Kaza; bugün saat 15:30 sıralarında Çivril yolu üzerinde Zıpır rampasında meydana geldi. Dikkatsizlik sonucu 20 NS 212 plakalı otomobil ile 20 NR 325 plakalı otomobil, kafa kafaya çarpıştı.     Çarpışmanın etkisiyle 20 NS 212 plakalı otomobil şarampole yuvarlanırken yol üzerinde kalan diğer otomobil adeta hurdaya döndü. Büyük bir faciadan dönülen kaza sırasında her iki otomobilde de bulunan toplam 7 kişi yaralandı. 20 NR 325 plakalı otomobilin yolcu koltuğunda oturan bir kişi sıkıştı.     Kaza sonrası bölgeye sağlık,itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Kazada otomobilde sıkışan 1 kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Kazada yaralanan 7 yaralı sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan durumu ciddi olan bulunmadığı öğrenilirken, çeşitli hastanelerde tedaviye alındılar.   Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.    

Denizli -Uşak karayolu üzerinde Zıpır rampası mevkisinde iki otomobil kafa kafaya çarpıştı. Otomobillerden biri şarampole uçtu, diğeri yol ortasında hurdaya döndü. Kazada 7 kişi yaralandı.

 

Kaza; bugün saat 15:30 sıralarında Çivril yolu üzerinde Zıpır rampasında meydana geldi. Dikkatsizlik sonucu 20 NS 212 plakalı otomobil ile 20 NR 325 plakalı otomobil, kafa kafaya çarpıştı.

 


 
Çarpışmanın etkisiyle 20 NS 212 plakalı otomobil şarampole yuvarlanırken yol üzerinde kalan diğer otomobil adeta hurdaya döndü. Büyük bir faciadan dönülen kaza sırasında her iki otomobilde de bulunan toplam 7 kişi yaralandı. 20 NR 325 plakalı otomobilin yolcu koltuğunda oturan bir kişi sıkıştı.

 

 

Kaza sonrası bölgeye sağlık,itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Kazada otomobilde sıkışan 1 kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Kazada yaralanan 7 yaralı sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan durumu ciddi olan bulunmadığı öğrenilirken, çeşitli hastanelerde tedaviye alındılar.

 

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.