Denizli Valiliğinden hastanedeki kavgayla ilgili açıklama

GÜNDEM 12.02.2020 - 08:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli Valiliğinden hastanedeki kavgayla ilgili açıklama

Denizli Valiliği, Devlet Hastanesi Başhekimi ile Destek Hizmetleri ve Kalite Müdürü arasında yaşanan kavgayla ilgili idari ve adli soruşturma başlatıldığını açıkladı. Olay geçtiğimiz gün sabah saatlerinde Denizli Devlet Hastanesinde meydana geldi. İddiaya göre, Başhekim Mehmet E. geçtiğimiz günlerde Destek Hizmetleri ve Kalite Müdürü Harun S.'ye bir iş hakkında talimat verdi. Ancak Harun S. talimatı yerine getirmeyince aralarında tartışma yaşandı. Bunun üzerine Harun S., boğazı sıkıp başına yumruk attığı başhekimi darp etti. Darp raporu alan Mehmet E. Çınar Polis Merkezi Amirliğine giderek şikayetçi oldu. Aynı şekilde Harun S. de darp raporu alarak, Mehmet E. hakkında şikayetçi oldu. Olayla ilgili Denizli Valiliğinden yapılan açıklamada, “Yerel ve ulusal basında yer alan kavga olayı ile ilgili olarak idari ve adli soruşturma başlatılmış olup, konu hakkında yürütülmekte olan soruşturmanın selameti bakımından, Valiliğimiz tarafından Denizli Devlet Hastanesinde görev yapan Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü Harun S.’nın 663 sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) uyarınca Sağlık Bakanlığı ile imzalamış olduğu Hizmet Sözleşmesinin 11.maddesi 5.fıkrası gereğince sözleşmesi askıya alınmıştır” ifadelerine yer verildi.

Denizli Valiliği, Devlet Hastanesi Başhekimi ile Destek Hizmetleri ve Kalite Müdürü arasında yaşanan kavgayla ilgili idari ve adli soruşturma başlatıldığını açıkladı.


Olay geçtiğimiz gün sabah saatlerinde Denizli Devlet Hastanesinde meydana geldi. İddiaya göre, Başhekim Mehmet E. geçtiğimiz günlerde Destek Hizmetleri ve Kalite Müdürü Harun S.'ye bir iş hakkında talimat verdi. Ancak Harun S. talimatı yerine getirmeyince aralarında tartışma yaşandı. Bunun üzerine Harun S., boğazı sıkıp başına yumruk attığı başhekimi darp etti. Darp raporu alan Mehmet E. Çınar Polis Merkezi Amirliğine giderek şikayetçi oldu. Aynı şekilde Harun S. de darp raporu alarak, Mehmet E. hakkında şikayetçi oldu.


Olayla ilgili Denizli Valiliğinden yapılan açıklamada, “Yerel ve ulusal basında yer alan kavga olayı ile ilgili olarak idari ve adli soruşturma başlatılmış olup, konu hakkında yürütülmekte olan soruşturmanın selameti bakımından, Valiliğimiz tarafından Denizli Devlet Hastanesinde görev yapan Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü Harun S.’nın 663 sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) uyarınca Sağlık Bakanlığı ile imzalamış olduğu Hizmet Sözleşmesinin 11.maddesi 5.fıkrası gereğince sözleşmesi askıya alınmıştır” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.