Denizli Valiliğine Ali Fuat Atik atandı

GÜNDEM 10.06.2020 - 05:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli Valiliğine Ali Fuat Atik atandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzası ile yayımlanan valiler kararnamesiyle Denizli Valisi Hasan Karahan mülkiye başmüfettişliği görevine getirildi. Siirt Valisi Ali Fuat Atik de Denizli Valiliği görevine atandı.   İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun son şeklini vererek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunduğu Valiler Kararnamesi, Resmi Gazete'de yayımlanacak. Kararnameye göre 18 ile yeni vali ataması yapıldı, 23 ilin valisi yer değiştirdi.   Yayımlanan kararname ile Denizli Valisi Hasan Karahan mülkiye müfettişliği görevine getirilirken, Siirt Valisi Ali Fuat Atik  Denizli Valiliğine atandı.   Başkan Erdoğan'ın imzası ile Resmi Gazete'de yayımlanacak atama kararlarına göre birçok ilin valisi değişti ve birçok vali yeni görevlere atandı. Kararnameye göre 33 ilin valisi değişti. 17 ilin valisi Mülkiye Başmüfettişi oldu, 16 ilin valisi de yeni illere atandı. Çok sayıda kaymakam da vali olarak atandı. İşte kararname ile görevlendirme yapılan isimler:       ALİ FUAT ATİK KİMDİR? Trabzon Nüfusuna kayıtlı 1975 doğumlu Ali Fuat Atik, ilk ve orta öğrenimini babasının memuriyeti nedeniyle değişik vilayetlerde tamamladıktan sonra lisans eğitimini Gazi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde tamamladı.   26 Aralık 1999 tarihinde yapılan Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak 87. dönem Tokat Kaymakam adayı olarak 29 Mayıs 2000 tarihinde göreve başladı. Kırklareli-Pehlivanköy, Edirne-Lalapaşa Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu. Kaymakam Adaylığı döneminde Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde Yönetim Bilimi alanında Yüksek Lisans Eğitimi'ni ve Londra Middlesex Üniversitesi'nde Yabancı Dil Eğitimi'ni tamamladı.   3 Kasım 2002 tarihinde başlayan 87. dönem Kaymakamlık Kursunu üstün başarı ile tamamlayan Ali Fuat Atik sırasıyla Rize-Derepazarı, Bingöl-Karlıova, Ağrı-Taşlıçay Bolu-Mengen Kaymakamlık görevleri ile Ardahan Vali Yardımcılığı görevinde bulundu. Bartın-Ulus ve Çanakkale-Ezine Kaymakamlık görevini yürütürken, 20.03.2017 tarihinde Erzurum-Karayazı Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığına kayyum olarak atandı. İngilizce bilen, evli ve iki çocuk babası Ali Fuat Atik, 21 Haziran 2017 tarihli ve 2017/301303 sayılı kararname ile Siirt Valiliğine atandı. 10 Haziran 2020 tarihli 2020/31151 sayılı kararname ile Denizli Valiliği'ne atanmıştır.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzası ile yayımlanan valiler kararnamesiyle Denizli Valisi Hasan Karahan mülkiye başmüfettişliği görevine getirildi. Siirt Valisi Ali Fuat Atik de Denizli Valiliği görevine atandı.

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun son şeklini vererek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunduğu Valiler Kararnamesi, Resmi Gazete'de yayımlanacak. Kararnameye göre 18 ile yeni vali ataması yapıldı, 23 ilin valisi yer değiştirdi.

 

Yayımlanan kararname ile Denizli Valisi Hasan Karahan mülkiye müfettişliği görevine getirilirken, Siirt Valisi Ali Fuat Atik  Denizli Valiliğine atandı.

 

Başkan Erdoğan'ın imzası ile Resmi Gazete'de yayımlanacak atama kararlarına göre birçok ilin valisi değişti ve birçok vali yeni görevlere atandı. Kararnameye göre 33 ilin valisi değişti. 17 ilin valisi Mülkiye Başmüfettişi oldu, 16 ilin valisi de yeni illere atandı. Çok sayıda kaymakam da vali olarak atandı. İşte kararname ile görevlendirme yapılan isimler:

 

 

 

ALİ FUAT ATİK KİMDİR?

Trabzon Nüfusuna kayıtlı 1975 doğumlu Ali Fuat Atik, ilk ve orta öğrenimini babasının memuriyeti nedeniyle değişik vilayetlerde tamamladıktan sonra lisans eğitimini Gazi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde tamamladı.

 

26 Aralık 1999 tarihinde yapılan Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak 87. dönem Tokat Kaymakam adayı olarak 29 Mayıs 2000 tarihinde göreve başladı. Kırklareli-Pehlivanköy, Edirne-Lalapaşa Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu. Kaymakam Adaylığı döneminde Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde Yönetim Bilimi alanında Yüksek Lisans Eğitimi'ni ve Londra Middlesex Üniversitesi'nde Yabancı Dil Eğitimi'ni tamamladı.

 

3 Kasım 2002 tarihinde başlayan 87. dönem Kaymakamlık Kursunu üstün başarı ile tamamlayan Ali Fuat Atik sırasıyla Rize-Derepazarı, Bingöl-Karlıova, Ağrı-Taşlıçay Bolu-Mengen Kaymakamlık görevleri ile Ardahan Vali Yardımcılığı görevinde bulundu. Bartın-Ulus ve Çanakkale-Ezine Kaymakamlık görevini yürütürken, 20.03.2017 tarihinde Erzurum-Karayazı Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığına kayyum olarak atandı. İngilizce bilen, evli ve iki çocuk babası Ali Fuat Atik, 21 Haziran 2017 tarihli ve 2017/301303 sayılı kararname ile Siirt Valiliğine atandı. 10 Haziran 2020 tarihli 2020/31151 sayılı kararname ile Denizli Valiliği'ne atanmıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.