Denizli Valisi Altıparmak Öğrencilere Başarılar Diledi

EĞİTİM 10.03.2017 - 15:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Valisi Altıparmak Öğrencilere Başarılar Diledi

Denizli'de Ortaöğretimden yükseköğretime geçiş sürecinde gerçekleştirilen YGS-LYS sınavının 1.oturumunda başarılar diledi.

Ortaöğretimden yükseköğretime geçiş sürecinde gerçekleştirilen YGS-LYS sınavlarının I. bölümü olan Yüksek Öğretime Geçiş sınavı 12 Mart 2017 Pazar günü ülke genelinde olduğu gibi İlimizde de gerçekleştirilecek olup halen ortaöğretim kurumlarının 12. sınıflarında öğrenim görmekte olan 12.076 öğrencimiz bu sınava girecek.    İl genelinde 72 sınav merkezinde 1387 salonda yaklaşık 25.500 aday bir üst öğretim kurumunda arzu ettikleri eğitimi alabilmek için ter dökecekler.       Geleceğimizi emanet edeceğimiz değerli öğrencilerimizin, büyük bir azim ve çabayla hazırlandıkları YGS sınavında başarılı olacaklarına yürekten inanıyorum. Öğrencilerimizin uzun çalışmaları sonunda yaşamlarını şekillendirmek amacıyla üniversiteyi kazanmaları, eğitimlerine mutlu olacakları bir yükseköğretim dalında devam etmeleri en büyük temennimizdir.       Sevgili gençler; biliyorum ki sizler elinizden geldiğince ve en iyi şekilde bu sınava hazırlandınız. Bundan sonra yapmanız gereken kendinize güvenerek ve başarının sizin elinizde olduğuna inanarak sınava girmenizdir. Sınavda ne kadar stres ve kaygıdan uzak olursanız bilgi birikiminizi ve yorum gücünüzü o kadar rahat kullanırsınız. Başaracağınıza dair inancınızın sınav sonuçlarıyla gerçeğe dönüştüğünü göreceksiniz. Başarı, hak ettiğinizi düşündüğünüz değerdir. Başkalarının ölçüsü sizin başarınız olamaz. Sizlerden beklentimiz iyi yetişmiş, dünyayı tanıyan, kendine güvenen, araştıran, sorgulayan, milli ve manevi değerlerine bağlı insanlar olmanızdır. Bizler, sizlere inanıyor ve güveniyoruz.YGS’ye girecek olan siz değerli gençlerimizebaşarılar diliyorum.       Değerli anne ve babalar; sizlerinde en az çocuklarınız kadar heyecan içerisinde olduğunuzu biliyorum. Sizlerden çocuklarınıza her konuda destek olmanızı bekliyor, hiçbir sınav ve alınacak sonucun, çocuklarınızın gözünüzdeki ve gönlünüzdeki yerini değiştirmeyeceğine inanıyorum. Çocuklarınızı daima bir zenginlik olarak görün ve onlarla gurur duyun. Çocuklarınızı hiçbir zaman başkalarıyla kıyaslamayın. Çocuğunuzun sınav öncesi dönemde en önemli gereksinimleri; huzurlu, sakin, mutlu bir ortam ve bunun yanında sevgi, destek, güven ve cesarettir. Sizlerin bu hususta gerekli özeni gösterdiğinize yürekten inanıyorum.       Denizli Valiliği olarak sınavın sakin ve gürültüden uzak bir ortamda geçmesi ve herhangi bir sorun yaşanmaması için gerekli tedbirleri almış bulunmaktayız.Öğrencilerimizin rahat bir ortamda sınav geçirmeleri için tüm vatandaşlarımızdan da 11 Mart 2017 Cumartesi günü saat 23.00'dan 12 Mart 2017 Pazar günü saat 13.00'e kadar; sınavların yapılacağı tüm yerleşim birimlerinde gürültü oluşturabilecek tüm durumlardan kaçınarak, siren veya korna çalmamaları, inşaat çalışmalarının durdurulması hususunda azami hassasiyet sergilemelerini rica ediyorum.  
Denizli'de Ortaöğretimden yükseköğretime geçiş sürecinde gerçekleştirilen YGS-LYS sınavının 1.oturumunda başarılar diledi.

Ortaöğretimden yükseköğretime geçiş sürecinde gerçekleştirilen YGS-LYS sınavlarının I. bölümü olan Yüksek Öğretime Geçiş sınavı 12 Mart 2017 Pazar günü ülke genelinde olduğu gibi İlimizde de gerçekleştirilecek olup halen ortaöğretim kurumlarının 12. sınıflarında öğrenim görmekte olan 12.076 öğrencimiz bu sınava girecek. 

 

İl genelinde 72 sınav merkezinde 1387 salonda yaklaşık 25.500 aday bir üst öğretim kurumunda arzu ettikleri eğitimi alabilmek için ter dökecekler.

 

 

 

Geleceğimizi emanet edeceğimiz değerli öğrencilerimizin, büyük bir azim ve çabayla hazırlandıkları YGS sınavında başarılı olacaklarına yürekten inanıyorum. Öğrencilerimizin uzun çalışmaları sonunda yaşamlarını şekillendirmek amacıyla üniversiteyi kazanmaları, eğitimlerine mutlu olacakları bir yükseköğretim dalında devam etmeleri en büyük temennimizdir.

 

 

 

Sevgili gençler; biliyorum ki sizler elinizden geldiğince ve en iyi şekilde bu sınava hazırlandınız. Bundan sonra yapmanız gereken kendinize güvenerek ve başarının sizin elinizde olduğuna inanarak sınava girmenizdir. Sınavda ne kadar stres ve kaygıdan uzak olursanız bilgi birikiminizi ve yorum gücünüzü o kadar rahat kullanırsınız. Başaracağınıza dair inancınızın sınav sonuçlarıyla gerçeğe dönüştüğünü göreceksiniz. Başarı, hak ettiğinizi düşündüğünüz değerdir. Başkalarının ölçüsü sizin başarınız olamaz. Sizlerden beklentimiz iyi yetişmiş, dünyayı tanıyan, kendine güvenen, araştıran, sorgulayan, milli ve manevi değerlerine bağlı insanlar olmanızdır. Bizler, sizlere inanıyor ve güveniyoruz.YGS’ye girecek olan siz değerli gençlerimizebaşarılar diliyorum.

 

 

 

Değerli anne ve babalar; sizlerinde en az çocuklarınız kadar heyecan içerisinde olduğunuzu biliyorum. Sizlerden çocuklarınıza her konuda destek olmanızı bekliyor, hiçbir sınav ve alınacak sonucun, çocuklarınızın gözünüzdeki ve gönlünüzdeki yerini değiştirmeyeceğine inanıyorum. Çocuklarınızı daima bir zenginlik olarak görün ve onlarla gurur duyun. Çocuklarınızı hiçbir zaman başkalarıyla kıyaslamayın. Çocuğunuzun sınav öncesi dönemde en önemli gereksinimleri; huzurlu, sakin, mutlu bir ortam ve bunun yanında sevgi, destek, güven ve cesarettir. Sizlerin bu hususta gerekli özeni gösterdiğinize yürekten inanıyorum.

 

 

 

Denizli Valiliği olarak sınavın sakin ve gürültüden uzak bir ortamda geçmesi ve herhangi bir sorun yaşanmaması için gerekli tedbirleri almış bulunmaktayız.Öğrencilerimizin rahat bir ortamda sınav geçirmeleri için tüm vatandaşlarımızdan da 11 Mart 2017 Cumartesi günü saat 23.00'dan 12 Mart 2017 Pazar günü saat 13.00'e kadar; sınavların yapılacağı tüm yerleşim birimlerinde gürültü oluşturabilecek tüm durumlardan kaçınarak, siren veya korna çalmamaları, inşaat çalışmalarının durdurulması hususunda azami hassasiyet sergilemelerini rica ediyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.