Denizli'ye atanan Yürekli'ye DGC'den hayırlı olsun ziyareti

DENİZLİ 15.05.2019 - 14:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'ye atanan Yürekli'ye DGC'den hayırlı olsun ziyareti

Denizli Gazeteciler Cemiyeti (DGC) Başkanı Osman Nuri Boyacı ve yönetim kurulu üyeleri, Ordu Basın İlan Kurumu (BİK)  İl Müdürlüğü’nden Denizli’ye atanan Murat Yürekli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.   DGC Başkanı Osman Nuri Boyacı, Müdür Yürekli’ye Denizli basını hakkında bilgi verdi. Boyacı, “İlimize atanan Murat Yürekli Müdürümüze görevinde başarılar diliyorum. DGC olarak Denizli basının genel manada güçlenmesi konusunda kendisiyle her zaman  işbirliği içerisinde olacağız” dedi.   Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren BİK Müdürü Murat Yürekli de DGC Başkanı Boyacı ve Yönetimine teşekkür etti. Denizli basının derli toplu olduğunu belirten  Yürekli de, konuşmasında  “Anadolu'da yerel gazetelerde neredeyse birçok kentte çalışmış arkadaşınız, bir meslektaşınız olarak Denizli’ye geldikten sonra çok harika bir camia ile karşılaştım. İlçeleriyle, merkeziyle medya açısından dinamik ve derli toplu bir şehir" diye konuştu. Yürekli, Denizli’de BİK Müdürü olarak herkesle iletişimi en üst seviyede tutma gayretinde olacağını ifade etti.    

Denizli Gazeteciler Cemiyeti (DGC) Başkanı Osman Nuri Boyacı ve yönetim kurulu üyeleri, Ordu Basın İlan Kurumu (BİK)  İl Müdürlüğü’nden Denizli’ye atanan Murat Yürekli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

DGC Başkanı Osman Nuri Boyacı, Müdür Yürekli’ye Denizli basını hakkında bilgi verdi. Boyacı, “İlimize atanan Murat Yürekli Müdürümüze görevinde başarılar diliyorum. DGC olarak Denizli basının genel manada güçlenmesi konusunda kendisiyle her zaman  işbirliği içerisinde olacağız” dedi.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren BİK Müdürü Murat Yürekli de DGC Başkanı Boyacı ve Yönetimine teşekkür etti.

Denizli basının derli toplu olduğunu belirten  Yürekli de, konuşmasında  “Anadolu'da yerel gazetelerde neredeyse birçok kentte çalışmış arkadaşınız, bir meslektaşınız olarak Denizli’ye geldikten sonra çok harika bir camia ile karşılaştım. İlçeleriyle, merkeziyle medya açısından dinamik ve derli toplu bir şehir" diye konuştu.

Yürekli, Denizli’de BİK Müdürü olarak herkesle iletişimi en üst seviyede tutma gayretinde olacağını ifade etti.

 

denizli basın ilan kurumu

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.