Denizli'ye gezmeye gelen turist aile kaza yaptı 3 yaralı

ASAYİŞ 19.06.2019 - 17:26, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'ye gezmeye gelen turist aile kaza yaptı 3 yaralı

Denizli'ye Beyaz Cennet Pamukkale'yi gezmek için gelen İsviçreli 5 kişilik aile, kiraladıkları otomobil ile Antalya yolu dönüşünde trafik kazası meydana geldi. Otomobil içerisinde bulunan aile kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Trafik kazasında otomobil içerisinde bulunan 3 kişi yaralandı. Araç kullanılamaz hale geldi.   Edinilien bilgiye göre, kaza, 15.40 sıralarında Acıpayam ilçesi Kumafşarı Mahallesinde bulunan Antalya yolu üzerinde meydana geldi. Denizli'ye Beyaz cennet olan Pamukkale'yi gezmek için gelen 5 kişilik İsviçreli aile kiraladıkları 35 NNB 17 plakalı otomobil ile Antalya'ya dönüş sırasında kaza yaptı. İddialara göre, Kumafşarı mevkisinde seyir halindeyken uyuya kalan otomobil sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybetti. Karşı şeride geçen otomobil takla atarak durabildi. Diğer şeritten o sırada başka bir aracın geçmemesi ise olası bir kazayı önlemiş oldu.   Çevreden geçenlerin ihbarı üzerine kaza yerine 112 Acil sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralanan 3 yabancı turist Acıpayam Devlet Hastanesine kaldırıldı.   Trafik akışı belli bir süre tek şeritten sağlanırken, çekici ekiplerinin yardımı ile yol tekrardan normal trafik akışına döndürüldü.  

Denizli'ye Beyaz Cennet Pamukkale'yi gezmek için gelen İsviçreli 5 kişilik aile, kiraladıkları otomobil ile Antalya yolu dönüşünde trafik kazası meydana geldi. Otomobil içerisinde bulunan aile kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Trafik kazasında otomobil içerisinde bulunan 3 kişi yaralandı. Araç kullanılamaz hale geldi.

 

Edinilien bilgiye göre, kaza, 15.40 sıralarında Acıpayam ilçesi Kumafşarı Mahallesinde bulunan Antalya yolu üzerinde meydana geldi. Denizli'ye Beyaz cennet olan Pamukkale'yi gezmek için gelen 5 kişilik İsviçreli aile kiraladıkları 35 NNB 17 plakalı otomobil ile Antalya'ya dönüş sırasında kaza yaptı. İddialara göre, Kumafşarı mevkisinde seyir halindeyken uyuya kalan otomobil sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybetti. Karşı şeride geçen otomobil takla atarak durabildi. Diğer şeritten o sırada başka bir aracın geçmemesi ise olası bir kazayı önlemiş oldu.

 

Çevreden geçenlerin ihbarı üzerine kaza yerine 112 Acil sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralanan 3 yabancı turist Acıpayam Devlet Hastanesine kaldırıldı.

 

Trafik akışı belli bir süre tek şeritten sağlanırken, çekici ekiplerinin yardımı ile yol tekrardan normal trafik akışına döndürüldü.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.