Denizli'ye Yağmur Geliyor

DENİZLİ 27.01.2020 - 12:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'ye Yağmur Geliyor

Denizli'de yaklaşık son 10 gündür hava sıcaklığının eksi derecelerde seyreden termometrelerde hava sıcaklığı yükselecek. Salı ve Çarşamba günleri ise yağış bekleniyor.   Denizli'de Hava sıcaklıkları birkaç derece de olsa yükselecek ve kentte yumuşak bir hava hakim olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan verilere göre kent genelinde yaşanan ve eksi derecelere kadar inen hava sıcaklıkları, yükseliyor. Kent merkezinde eksi 3 derecelere kadar düşen sıcaklık, yerine ılık havaya bırakacak.   Kent merkezi için 5 günlük hava tahmini:   27 OCAK PAZARTESİ   Hava çok bulutlu. En düşük sıcaklık eksi 4, en yüksek sıcaklık ise 13 derece olacak.   28 OCAK SALI   Salı günü yağmur bekleniyor. Hava sıcaklığı 6-11 derece aralığında seyredecek.   29 OCAK ÇARŞAMBA   Çarşamba günü hava çok bulutlu olacak. Hava sıcaklığı eksi 3-12 derece arasında olacak.   30 OCAK PERŞEMBE   Perşembe günü hava yağmurlu olacak. Hava sıcaklığının ise 7-11 derece aralığında olması bekleniyor   31 OCAK CUMA   Haftanın son gününde çok bulutl  

Denizli'de yaklaşık son 10 gündür hava sıcaklığının eksi derecelerde seyreden termometrelerde hava sıcaklığı yükselecek. Salı ve Çarşamba günleri ise yağış bekleniyor.

 

Denizli'de Hava sıcaklıkları birkaç derece de olsa yükselecek ve kentte yumuşak bir hava hakim olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan verilere göre kent genelinde yaşanan ve eksi derecelere kadar inen hava sıcaklıkları, yükseliyor. Kent merkezinde eksi 3 derecelere kadar düşen sıcaklık, yerine ılık havaya bırakacak.

 

Kent merkezi için 5 günlük hava tahmini:

 

27 OCAK PAZARTESİ

 

Hava çok bulutlu. En düşük sıcaklık eksi 4, en yüksek sıcaklık ise 13 derece olacak.

 

28 OCAK SALI

 

Salı günü yağmur bekleniyor. Hava sıcaklığı 6-11 derece aralığında seyredecek.

 

29 OCAK ÇARŞAMBA

 

Çarşamba günü hava çok bulutlu olacak. Hava sıcaklığı eksi 3-12 derece arasında olacak.

 

30 OCAK PERŞEMBE

 

Perşembe günü hava yağmurlu olacak. Hava sıcaklığının ise 7-11 derece aralığında olması bekleniyor

 

31 OCAK CUMA

 

Haftanın son gününde çok bulutl

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.