Denizli'ye yılın ilk karı yağdı!

DENİZLİ 21.11.2017 - 08:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'ye yılın ilk karı yağdı!

Denizli’nin yüksek kesimlerine ve bazı ilçelerine dün geceden itibaren kar yağışı etkili oldu.   Denizli’de yılın ilk kar yağışı kent merkezine yakın yüksek kesimlerinde ve yüksek kesimlerdeki ilçe merkezlerine düştü. Denizli’de iki gündür etkili olan sağanak yağış dün geceden itibaren yerini kar yağışına bıraktı. Kale, Baklan, Çal, Serinhisar, Bozkurt, Babadağ, Çameli, Çivril, Pamukkale, Beyağaç, Çardak ve Bekilli ilçelerinde yılın ilk karı, karla karışık yağmur şeklinde yağdı.   Kent Merkezi’ne yakın olan Pamukkale ilçesi Bağbaşı Yaylası yağan kar ile birlikte beyaza büründü. Kar yağışı ile birlikte hava sıcaklığı düşüş göstererek etkisini htirdi. Vatandaşlar yağan karın sevinciyle birlikte o anları ölümsüzleştirerek fotoğraf çekti. Gece yağan karın yağışına şahit olamayan vatandaşlar ise sabah uyandıklarında her yerin beyaza büründüğünü gördü.      

Denizli’nin yüksek kesimlerine ve bazı ilçelerine dün geceden itibaren kar yağışı etkili oldu.

 

Denizli’de yılın ilk kar yağışı kent merkezine yakın yüksek kesimlerinde ve yüksek kesimlerdeki ilçe merkezlerine düştü. Denizli’de iki gündür etkili olan sağanak yağış dün geceden itibaren yerini kar yağışına bıraktı. Kale, Baklan, Çal, Serinhisar, Bozkurt, Babadağ, Çameli, Çivril, Pamukkale, Beyağaç, Çardak ve Bekilli ilçelerinde yılın ilk karı, karla karışık yağmur şeklinde yağdı.

 

Kent Merkezi’ne yakın olan Pamukkale ilçesi Bağbaşı Yaylası yağan kar ile birlikte beyaza büründü. Kar yağışı ile birlikte hava sıcaklığı düşüş göstererek etkisini htirdi. Vatandaşlar yağan karın sevinciyle birlikte o anları ölümsüzleştirerek fotoğraf çekti. Gece yağan karın yağışına şahit olamayan vatandaşlar ise sabah uyandıklarında her yerin beyaza büründüğünü gördü.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.