Denizlili çiftçi çıplak eliyle yakaladığı yılanla oynadı

DENİZLİ 14.05.2020 - 17:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizlili çiftçi çıplak eliyle yakaladığı yılanla oynadı

Denizli’nin Çameli İlçesinde, traktörün motor kısmına giren yılanı çıplak elle yakaladı. Yılan ile adeta dalga geçen çiftçi daha sonra yılanı doğaya bıraktı.   Olay, Çameli ilçesi Kalınkoz Mahallesi'nde meydana geldi. Yıldıray Sert (43) isimli çiftçi tütün tarlasında traktörünün motor kısmına giren 1,5 metre uzunluğundaki yılanı fark edince yılanı çıplak eliyle yakaladı. Yılan ile bir süre oynayan Sert, daha sonra yılanı doğaya bıraktı.   Çevredekiler şaşkınlık yaşarken, Sert 1,5 metre uzunluğundaki "bozyürük" türü yılanı bir süre sonra doğaya saldı. Sert'in yılanla oynadığı anlar ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.    

Denizli’nin Çameli İlçesinde, traktörün motor kısmına giren yılanı çıplak elle yakaladı. Yılan ile adeta dalga geçen çiftçi daha sonra yılanı doğaya bıraktı.

 

Olay, Çameli ilçesi Kalınkoz Mahallesi'nde meydana geldi. Yıldıray Sert (43) isimli çiftçi tütün tarlasında traktörünün motor kısmına giren 1,5 metre uzunluğundaki yılanı fark edince yılanı çıplak eliyle yakaladı. Yılan ile bir süre oynayan Sert, daha sonra yılanı doğaya bıraktı.

 

Çevredekiler şaşkınlık yaşarken, Sert 1,5 metre uzunluğundaki "bozyürük" türü yılanı bir süre sonra doğaya saldı. Sert'in yılanla oynadığı anlar ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.