Denizlili Genç İmam'dan Büyük Vefa

GÜNDEM 25.03.2020 - 10:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizlili Genç İmam'dan Büyük Vefa

Denizli'nin Çameli İlçesi Kınıkyeri Mahallesi cami imamı Serdar Arslan hoca, görev mahallindeki 65 yaş ve üstü ile kronik hastalığı bulunan vatandaşları ziyaret ederek ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyor.   Sağlık Bakanlığı'nın 'Evde Kal' çağrısının ardından 65 yaş üzeri ve kronik hastalarının dışarı çıkma yasağı uygulandıktan sonra, vatandaşların ihtiyaçlarını gidermeleri zorlaştı. Çarşıda pazarda almak istediklerini yasak olması nedeniyle temin edemeyen vatandaşların ihtiyaçlarını, kurum personelleri görüyor.  Çameli Kınıkyeri Mahalle Cami İmamı Serdar Arslan'da yaşlı vatandaşlara hizmet etmek için kolları sıvadı. Mahalledeki 65 yaş üstü ve ihtiyacı olan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için, "Büyüklük sizden vefa bizden" diyerek sonuna kadar bu hizmette gönüllü olduğunu dile getirdi. Yardım isteyen vatandaşlarını ihtiyaçlarını marketlerden alarak kendilerine götürdü.     Genç İmam'ın yapmış olduğu bu örnek davranışı ilçede 7'den 70'e herkesin taktirini kazandı. 65 yaş üstü vatandaşlarda genç İmam'a teşekkür ederek dua etti.      

Denizli'nin Çameli İlçesi Kınıkyeri Mahallesi cami imamı Serdar Arslan hoca, görev mahallindeki 65 yaş ve üstü ile kronik hastalığı bulunan vatandaşları ziyaret ederek ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyor.

 

Sağlık Bakanlığı'nın 'Evde Kal' çağrısının ardından 65 yaş üzeri ve kronik hastalarının dışarı çıkma yasağı uygulandıktan sonra, vatandaşların ihtiyaçlarını gidermeleri zorlaştı. Çarşıda pazarda almak istediklerini yasak olması nedeniyle temin edemeyen vatandaşların ihtiyaçlarını, kurum personelleri görüyor.  Çameli Kınıkyeri Mahalle Cami İmamı Serdar Arslan'da yaşlı vatandaşlara hizmet etmek için kolları sıvadı. Mahalledeki 65 yaş üstü ve ihtiyacı olan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için, "Büyüklük sizden vefa bizden" diyerek sonuna kadar bu hizmette gönüllü olduğunu dile getirdi. Yardım isteyen vatandaşlarını ihtiyaçlarını marketlerden alarak kendilerine götürdü.

 

 

Genç İmam'ın yapmış olduğu bu örnek davranışı ilçede 7'den 70'e herkesin taktirini kazandı. 65 yaş üstü vatandaşlarda genç İmam'a teşekkür ederek dua etti.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.