Denizlili iş insanı Ramazan Çelikkol hayatını kaybetti

YAŞAM 01.09.2020 - 07:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizlili iş insanı Ramazan Çelikkol hayatını kaybetti

Denizli iş dünyasının önemli isimlerinden, gıda, içecek, sigarada pek çok ünlü markanın Denizli temsilcisi olan Çelikkol Grup’un yönetim kurulu başkanı Ramazan Çelikkol hayatını kaybetti.   Eski Esnaf Odaları Birliği Başkanı Musa Çelikkol’un oğlu olan Ramazan Çelikkol (56), bir süredir kanser tedavisi görüyordu. Dünyanın birçok ünlü markasının Denizli bayiliğini yapan Ramazan Çelikkol, hastalığı nedeniyle 3 gün önce fenalaştı. Hastaneye kaldırılan Çelikkol, dün akşam 18.00 sıralarında hayatını kaybetti.   Denizli Ticaret Odası’nda yönetim kurulu üyesi olarak da görev yapan Ramazan Çelikkol’un acı haberi, başta ailesi, akrabaları ve iş dünyasını yasa boğdu. Çelikkol’un cenazesi 1 Eylül 2020 (bugün) saat 16.00’da Müftü Ahmet Hulusi Camisinde (Pamukkale Üniversitesi Külliyesi)  kılınacak cenaze namazının ardından, Eskihisar Mezarlığı’nda toprağa verileceği öğrenildi.

Denizli iş dünyasının önemli isimlerinden, gıda, içecek, sigarada pek çok ünlü markanın Denizli temsilcisi olan Çelikkol Grup’un yönetim kurulu başkanı Ramazan Çelikkol hayatını kaybetti.

 

Eski Esnaf Odaları Birliği Başkanı Musa Çelikkol’un oğlu olan Ramazan Çelikkol (56), bir süredir kanser tedavisi görüyordu. Dünyanın birçok ünlü markasının Denizli bayiliğini yapan Ramazan Çelikkol, hastalığı nedeniyle 3 gün önce fenalaştı. Hastaneye kaldırılan Çelikkol, dün akşam 18.00 sıralarında hayatını kaybetti.


 
Denizli Ticaret Odası’nda yönetim kurulu üyesi olarak da görev yapan Ramazan Çelikkol’un acı haberi, başta ailesi, akrabaları ve iş dünyasını yasa boğdu. Çelikkol’un cenazesi 1 Eylül 2020 (bugün) saat 16.00’da Müftü Ahmet Hulusi Camisinde (Pamukkale Üniversitesi Külliyesi)  kılınacak cenaze namazının ardından, Eskihisar Mezarlığı’nda toprağa verileceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.