Denizlili Mehmet Avcıl’a Milli Davet

SPOR 06.02.2020 - 23:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizlili Mehmet Avcıl’a Milli Davet

Halter Avrupa ve Dünya Şampiyonası için Milli Takım aday kadrosu açıklandı. Ay-yıldızlı forma için davet alan Denizlili Mehmet Avcıl 7 Şubat Cuma günü Ankara’da kampa katılacak.   Halterde başarı basamaklarını hızlı bir şekilde tırmanan Denizlili Mehmet Avcıl, her sporcunun en büyük hayali olan milli forma için davet aldı. Üst üste 11 kez Türkiye Şampiyonluğu, 6 kez Türkiye Rekoru kıran Avcıl, son olarak Naim Süleymanoğlu Büyükler Ferdi Türkiye Halter Şampiyonasında 96 kg’da toplamda 316 kg kaldırarak altın madalya kazanmıştı.     ÖNCE DÜNYA, ARDINDAN AVRUPA ŞAMPİYONASI Halterde 15 gün arayla iki büyük organizasyon Millileri bekliyor. 14-21 Mart tarihlerinde Romanya Bükreş’te Gençler Dünya Şampiyonası, 2-12 Nisan tarihlerinde Rusya’nın Moskova şehrinde Büyükler Avrupa Halter Şampiyonası gerçekleşecek.     HEDEF KÜRSÜDE YER ALMAK                   Organize Sanayi Bölge Başkanlığının sponsor desteğiyle moral ve motivasyonu yükselen Mehmet Avcıl, ayyıldızlı formayı giyecek olmanın heyecanını yaşıyor. Antrenör Ferhat Coşkun, hedeflerinin iki şampiyonada da kürsü görmek olduğunu söylerken, sporcunun form durumunun iyi olduğunu belirtti.   İBANOĞLU “AVCIL MİLLİ FORMANIN SORUMULULUĞUNU BİLİYOR”   Denizli’nin Türk Sporuna yetiştirdiği önemli değerlerden biri olan Mehmet Avcıl’a en çok inanan isimlerden olan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu milli davet sonrası sporcuyu tebrik etti. Mehmet Avcıl’ın milli formayı taşıyacak olmanın sorumluluğunu çok iyi bildiğini, kamp dönemi sonrası katılacağı şampiyonalarda ülkemizi ve Denizli’yi en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını söyledi.  

Halter Avrupa ve Dünya Şampiyonası için Milli Takım aday kadrosu açıklandı. Ay-yıldızlı forma için davet alan Denizlili Mehmet Avcıl 7 Şubat Cuma günü Ankara’da kampa katılacak.

 

Halterde başarı basamaklarını hızlı bir şekilde tırmanan Denizlili Mehmet Avcıl, her sporcunun en büyük hayali olan milli forma için davet aldı. Üst üste 11 kez Türkiye Şampiyonluğu, 6 kez Türkiye Rekoru kıran Avcıl, son olarak Naim Süleymanoğlu Büyükler Ferdi Türkiye Halter Şampiyonasında 96 kg’da toplamda 316 kg kaldırarak altın madalya kazanmıştı.

 

 

ÖNCE DÜNYA, ARDINDAN AVRUPA ŞAMPİYONASI

Halterde 15 gün arayla iki büyük organizasyon Millileri bekliyor. 14-21 Mart tarihlerinde Romanya Bükreş’te Gençler Dünya Şampiyonası, 2-12 Nisan tarihlerinde Rusya’nın Moskova şehrinde Büyükler Avrupa Halter Şampiyonası gerçekleşecek.

 

 

HEDEF KÜRSÜDE YER ALMAK

 

                Organize Sanayi Bölge Başkanlığının sponsor desteğiyle moral ve motivasyonu yükselen Mehmet Avcıl, ayyıldızlı formayı giyecek olmanın heyecanını yaşıyor. Antrenör Ferhat Coşkun, hedeflerinin iki şampiyonada da kürsü görmek olduğunu söylerken, sporcunun form durumunun iyi olduğunu belirtti.

 

İBANOĞLU “AVCIL MİLLİ FORMANIN SORUMULULUĞUNU BİLİYOR”

 

Denizli’nin Türk Sporuna yetiştirdiği önemli değerlerden biri olan Mehmet Avcıl’a en çok inanan isimlerden olan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu milli davet sonrası sporcuyu tebrik etti. Mehmet Avcıl’ın milli formayı taşıyacak olmanın sorumluluğunu çok iyi bildiğini, kamp dönemi sonrası katılacağı şampiyonalarda ülkemizi ve Denizli’yi en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.