Denizlili minibüs şoföründen örnek davranış!

DENİZLİ 13.08.2018 - 09:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlili minibüs şoföründen örnek davranış!

Denizlili minibüs şoföründen anlamlı mesaj ve alkışlanacak hareket. ABD'nin döviz kur oyunlarına karşı elinden gelen imkanlar doğrultusunda bir şeyler yapmaya çalışan esnaf ve vatandaşlar vatanına sahip çıkmak için çeşitli yöntemlere başvuruyor.   Denizli'de Bakırlı-Gümüşler hat minibüs sahibi Eşref Baştürk, Türkiye üzerinde oynanan ekonomik darbeye karşı, elindeki dövizleri satan vatandaşlara ücretsiz yolculuk hizmeti vereceğini sosyal medya hesabından duyurdu. Bakırlı-Gümüşler hattında  20 M 0322 plakalı minibüsün şoförü Eşref Baştürk'ün bu hareketi vatandaşlar tarafından taktirle karşılanırken iş adamlarına örnek olması temennisinde bulunuldu.   Eşref Baştürk; "Vatansa vatan milletse millet kısasa kısas dövizini bozdurup makbuzunuzu yanınızda taşıyın makbuz gösterenlere bakırlı gümüşler durağında 20 M 0322 plakalı arabam ücretsizdir (vatan millet için ekonomik savaş için cansa can kansa kan ben vatan için her daim hazırım buda böle biline.) e.BAŞTÜRK"  paylaşımda bulundu.   İşte Baştürk'ün o paylaşımı;  

Denizlili minibüs şoföründen anlamlı mesaj ve alkışlanacak hareket. ABD'nin döviz kur oyunlarına karşı elinden gelen imkanlar doğrultusunda bir şeyler yapmaya çalışan esnaf ve vatandaşlar vatanına sahip çıkmak için çeşitli yöntemlere başvuruyor.

 

Denizli'de Bakırlı-Gümüşler hat minibüs sahibi Eşref Baştürk, Türkiye üzerinde oynanan ekonomik darbeye karşı, elindeki dövizleri satan vatandaşlara ücretsiz yolculuk hizmeti vereceğini sosyal medya hesabından duyurdu. Bakırlı-Gümüşler hattında  20 M 0322 plakalı minibüsün şoförü Eşref Baştürk'ün bu hareketi vatandaşlar tarafından taktirle karşılanırken iş adamlarına örnek olması temennisinde bulunuldu.

 

Eşref Baştürk; "Vatansa vatan milletse millet kısasa kısas dövizini bozdurup makbuzunuzu yanınızda taşıyın makbuz gösterenlere bakırlı gümüşler durağında 20 M 0322 plakalı arabam ücretsizdir (vatan millet için ekonomik savaş için cansa can kansa kan ben vatan için her daim hazırım buda böle biline.) e.BAŞTÜRK"  paylaşımda bulundu.

 

İşte Baştürk'ün o paylaşımı;

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.