Denizlili Off-Road’cular zor arazi şartlarına meydan okuyor

YAŞAM 12.06.2019 - 19:31, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlili Off-Road’cular zor arazi şartlarına meydan okuyor

Denizli’de 3 yıl önce kurulan Horoz Team Off-Road Grubu dün yaşanan sağanak yağış sonrası zor arazi şartlarına adeta meydan okudu.   Kurulduğu günden itibaren üye sayısını arttıran Horoz Team Off-Road Grubu, her geçen gün adrenalinin çıtasını yükselterek zor arazi ve hava şartlarına adeta meydan okuyor.   Bayram tatili sonrası Denizli’de etkili yağışı fırsat bilen ve dün meydana gelen sağanak yağış sonrası akşam saatlerinde Domuz Deresi’nden çıkan Grup üyeleri, Çakıroluk mevkisine çıkarak hünerlerini sergiledi. Yağmur nedeniyle yumuşayan arazide zor anlar yaşayan Off-Road Grubu zaman zaman aksiliklerde yaşadı. Bir aracın batması sonucu diğer araçların devreye girmesi ile kurtarıldı.    Açık arazide drift yapan bazı araçlar diğer grup üyelerinden alkış aldı. Grup üyelerinden Sezer Ayaklı; “Bizler Horoz Team Off-Road Grubu olarak çıktığımız arazi gezisinde doğayı tahrip etmeden gezilerimizi tamamlıyoruz. En kötü ihtimale karşı ekipmanlarımız, vincimiz bulunuyor. Olası batma ya da devrilme esnasında ekipmanlarımızı kullanarak sorunlarımızı çözüyoruz. Bizlerin amacı hiçbir canlıya ve doğaya zarar vermeden Off-Road heyecanını yaşamaktır” dedi.   Horoz Team Off-Road Grubu akşam saatlerinde çıktıkları gezilerini sorunsuz bir şekilde tamamlayarak sonlandırdı.  

Denizli’de 3 yıl önce kurulan Horoz Team Off-Road Grubu dün yaşanan sağanak yağış sonrası zor arazi şartlarına adeta meydan okudu.

 

Kurulduğu günden itibaren üye sayısını arttıran Horoz Team Off-Road Grubu, her geçen gün adrenalinin çıtasını yükselterek zor arazi ve hava şartlarına adeta meydan okuyor.

 

Bayram tatili sonrası Denizli’de etkili yağışı fırsat bilen ve dün meydana gelen sağanak yağış sonrası akşam saatlerinde Domuz Deresi’nden çıkan Grup üyeleri, Çakıroluk mevkisine çıkarak hünerlerini sergiledi. Yağmur nedeniyle yumuşayan arazide zor anlar yaşayan Off-Road Grubu zaman zaman aksiliklerde yaşadı. Bir aracın batması sonucu diğer araçların devreye girmesi ile kurtarıldı.

 

 Açık arazide drift yapan bazı araçlar diğer grup üyelerinden alkış aldı. Grup üyelerinden Sezer Ayaklı; “Bizler Horoz Team Off-Road Grubu olarak çıktığımız arazi gezisinde doğayı tahrip etmeden gezilerimizi tamamlıyoruz. En kötü ihtimale karşı ekipmanlarımız, vincimiz bulunuyor. Olası batma ya da devrilme esnasında ekipmanlarımızı kullanarak sorunlarımızı çözüyoruz. Bizlerin amacı hiçbir canlıya ve doğaya zarar vermeden Off-Road heyecanını yaşamaktır” dedi.

 

Horoz Team Off-Road Grubu akşam saatlerinde çıktıkları gezilerini sorunsuz bir şekilde tamamlayarak sonlandırdı.

 

Habere ifade bırak !
KONUK KALEM- DTO YÖNETİM KURULU BAŞKANI UĞUR ERDOĞAN
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.