Denizlili Off-Roadcular zor engelleri aşıyor

DENİZLİ 12.02.2018 - 10:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlili Off-Roadcular zor engelleri aşıyor

Off-Road timlerinin haftalık rutin yapılan etkinliği tüm hızıyla devam ediyor. İnsanların bile zor yürüdüğü arazide heyecan dolu anlar yaşıyorlar. Çamura saplanan araçlar yine diğer araçlar tarafından kurtarıldı.

Denizli’de bir araya gelen Off-Road tutkunları Horoz Team Grup çatısı altında birleşti. Temiz ve güzel bir havada yola çıkan sürücüler, çalınan şarkılar eşliğinde parkurların yolunu tuttu. İnsanın bile yürümekte zorlandığı tabiat şartlarına aldırış etmeden gaza basan sürücüler, derelerden geçti zorlu engelleri aştı.     Off-Roadcular Karataş mevkisinden çıkarak Tavas’a, oradan Kızılcabölük Off-Road pistine ulaştı. Bir süre orada sürüş gerçekleştiren sürücüler daha sonra Çakıroluk’a çıktılar. Sürücüler bir birinden zor ve çamurlu arazileri kullanarak heyecanın doruğuna ulaştı. Bazen aksiliklerin meydana geldiği etkinlikte, çamura saplanan bir araç 1 saatlik çalışmayla mahsur kaldığı yerden kurtarıldı. Yüksek yamaçların engel olamadığı sürücüler, zaman zaman kendileri ile yarıştı. Çamur ve ıslak zemin Off-Roadculara yer yer zor anlar yaşamasına sebep oldu.     Geçtiğimiz hafta buzlu göletten geçen grup üyeleri bu hafta çamurlu yollarda mücadele etti. İş adamı, esnaf, memur, tamirci ve birçok meslek dalından olan Horoz Team Grup üyeleri çılgınlıklarına engel tanımıyor.19 araç ve 40 kişilik ekipler zor arazi şartlarında adrenalinin dorğua çıktığı kulvarları bir bir aştılar.   Çakıroluk’ta turlarını tamamlayan Horoz Team Grubu yine dağ yollarını ve dere yataklarını kullanarak Servergazi mevkiinde turlarını tamamladı.          
Off-Road timlerinin haftalık rutin yapılan etkinliği tüm hızıyla devam ediyor. İnsanların bile zor yürüdüğü arazide heyecan dolu anlar yaşıyorlar. Çamura saplanan araçlar yine diğer araçlar tarafından kurtarıldı.

Denizli’de bir araya gelen Off-Road tutkunları Horoz Team Grup çatısı altında birleşti. Temiz ve güzel bir havada yola çıkan sürücüler, çalınan şarkılar eşliğinde parkurların yolunu tuttu. İnsanın bile yürümekte zorlandığı tabiat şartlarına aldırış etmeden gaza basan sürücüler, derelerden geçti zorlu engelleri aştı.

 

 

Off-Roadcular Karataş mevkisinden çıkarak Tavas’a, oradan Kızılcabölük Off-Road pistine ulaştı. Bir süre orada sürüş gerçekleştiren sürücüler daha sonra Çakıroluk’a çıktılar. Sürücüler bir birinden zor ve çamurlu arazileri kullanarak heyecanın doruğuna ulaştı. Bazen aksiliklerin meydana geldiği etkinlikte, çamura saplanan bir araç 1 saatlik çalışmayla mahsur kaldığı yerden kurtarıldı. Yüksek yamaçların engel olamadığı sürücüler, zaman zaman kendileri ile yarıştı. Çamur ve ıslak zemin Off-Roadculara yer yer zor anlar yaşamasına sebep oldu.

 

 

Geçtiğimiz hafta buzlu göletten geçen grup üyeleri bu hafta çamurlu yollarda mücadele etti. İş adamı, esnaf, memur, tamirci ve birçok meslek dalından olan Horoz Team Grup üyeleri çılgınlıklarına engel tanımıyor.19 araç ve 40 kişilik ekipler zor arazi şartlarında adrenalinin dorğua çıktığı kulvarları bir bir aştılar.

 

Çakıroluk’ta turlarını tamamlayan Horoz Team Grubu yine dağ yollarını ve dere yataklarını kullanarak Servergazi mevkiinde turlarını tamamladı.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.