Denizlili Okçular Olimpiyat Vizesi Aldı

SPOR 11.06.2019 - 15:10, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlili Okçular Olimpiyat Vizesi Aldı

Denizli'den giden okçular Hollanda'nın Hertogenbosch şehrinde düzenlenen Para Okçuluk Dünya Şampiyonası'nda Murat Turan ve Sevgi Yorulmaz, tarihi bir başarı elde ederek olimpiyat vizesi aldılar.   Denizlili Murat Turan ve Sevgi Yorulmaz, tarihi bir başarı elde ederek olimpiyat vizesi aldılar. Para Okçuluk Dünya Şampiyonası 2-9 Haziran 2019 tarihlerinde Hallanda’nın Hertogenbosh kentinde gerçekleşti. Klasik ve makaralı yay kategorisinde madalyalarla dönen milli takımımızda Denizlili sporcumuz Murat Turan, hem takım da hem de bireyselde ikincilik elde ederek olimpiyat kotasına girmeyi başardı. Öte yandan bir diğer Denizlili sporcumuz Sevgi Yorulmaz da makaralı yay takımda olimpiyat kotasına girmeyi başardı.     İBANOĞLU: “TÜRKİYE’NİN GURURU OLDULAR” Milli takımımızı başarıyla temsil eden sporcuları tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, sosyal medya hesabından tebrik mesajı yayınladı. Murat Turan ve Sevgi Yorulmaz’ın elde ettiği başarıyla Denizli’nin ve Türkiye’nin gururu olduğunu belirten İbanoğlu, 2020 Tokyo olimpiyatlarında da aynı azim ve kararlılıkla başarının geleceğine inandığını söyledi.  

Denizli'den giden okçular Hollanda'nın Hertogenbosch şehrinde düzenlenen Para Okçuluk Dünya Şampiyonası'nda Murat Turan ve Sevgi Yorulmaz, tarihi bir başarı elde ederek olimpiyat vizesi aldılar.

 

Denizlili Murat Turan ve Sevgi Yorulmaz, tarihi bir başarı elde ederek olimpiyat vizesi aldılar. Para Okçuluk Dünya Şampiyonası 2-9 Haziran 2019 tarihlerinde Hallanda’nın Hertogenbosh kentinde gerçekleşti. Klasik ve makaralı yay kategorisinde madalyalarla dönen milli takımımızda Denizlili sporcumuz Murat Turan, hem takım da hem de bireyselde ikincilik elde ederek olimpiyat kotasına girmeyi başardı. Öte yandan bir diğer Denizlili sporcumuz Sevgi Yorulmaz da makaralı yay takımda olimpiyat kotasına girmeyi başardı.

 

 

İBANOĞLU: “TÜRKİYE’NİN GURURU OLDULAR”

Milli takımımızı başarıyla temsil eden sporcuları tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, sosyal medya hesabından tebrik mesajı yayınladı. Murat Turan ve Sevgi Yorulmaz’ın elde ettiği başarıyla Denizli’nin ve Türkiye’nin gururu olduğunu belirten İbanoğlu, 2020 Tokyo olimpiyatlarında da aynı azim ve kararlılıkla başarının geleceğine inandığını söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.