Denizlili sporcular katıldığı 4 kategoride de birinci oldu

SPOR 18.03.2019 - 16:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlili sporcular katıldığı 4 kategoride de birinci oldu

Ege Bölgesinin en iyi bisikletçilerinin buluştuğu Dar Bölge Bisiklet Yarışlarında  Denizlili sporcular katıldığı 4 kategoride de birinci oldu.                  Bisiklet Federasyonunun desteklediği ve Türkiye’de eş zamanlı 12 bölgede düzenlenen  Dar Bölge Bisiklet Yarışlarının bir ayağı Nazilli ilçesinde düzenlendi. Yakın illerin sporcularının arasında düzenlenen bu yarışmalarla yeni yeteneklerin keşfi ve sporcuların daha iyi derecelere ulaştırılması hedefleniyor. Aydın, Denizli, Manisa İzmir, Balıkesir, Antalya ve Muğla illerinin sporcularını buluşturan Dar Bölge Yarışları erkeklerde 5, bayanlarda 2 kategoride yapıldı.   Denizlili sporcular  katıldıkları 4 kategoride de birincilik kürsüsünde yer aldı. Özellikle Yıldız B kategorisinde Berkant Taşcı birinci, Musab Arabacı ikinci, Said Mirza Erken de üçüncü olarak kürsüde diğer illere yer bırakmadı. Denizlili sporculardan Hakan Yıldırım,  Mustafa Tekin ve Ramazan Erken yarıştıkları kategorilerinde birincilik kürsünde yer aldı. Denizlili sporcuların performansı ayakta alkışlandı. Şampiyona sonunda dereceye giren sporculara madalya ve kupaları takdim edildi.   

Ege Bölgesinin en iyi bisikletçilerinin buluştuğu Dar Bölge Bisiklet Yarışlarında  Denizlili sporcular katıldığı 4 kategoride de birinci oldu.

        

       

Bisiklet Federasyonunun desteklediği ve Türkiye’de eş zamanlı 12 bölgede düzenlenen  Dar Bölge Bisiklet Yarışlarının bir ayağı Nazilli ilçesinde düzenlendi. Yakın illerin sporcularının arasında düzenlenen bu yarışmalarla yeni yeteneklerin keşfi ve sporcuların daha iyi derecelere ulaştırılması hedefleniyor. Aydın, Denizli, Manisa İzmir, Balıkesir, Antalya ve Muğla illerinin sporcularını buluşturan Dar Bölge Yarışları erkeklerde 5, bayanlarda 2 kategoride yapıldı.

 

Denizlili sporcular  katıldıkları 4 kategoride de birincilik kürsüsünde yer aldı. Özellikle Yıldız B kategorisinde Berkant Taşcı birinci, Musab Arabacı ikinci, Said Mirza Erken de üçüncü olarak kürsüde diğer illere yer bırakmadı. Denizlili sporculardan Hakan Yıldırım,  Mustafa Tekin ve Ramazan Erken yarıştıkları kategorilerinde birincilik kürsünde yer aldı. Denizlili sporcuların performansı ayakta alkışlandı. Şampiyona sonunda dereceye giren sporculara madalya ve kupaları takdim edildi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.