Denizlili Uzman Çavuş Yaralandı

ASAYİŞ 03.03.2020 - 09:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizlili Uzman Çavuş Yaralandı

Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada İdlib’de rejim unsurları tarafından gerçekleştirilen saldırı sonucunda 1 askerin şehit olduğunu, 1 askerin de yaralandığını bildirildi. Yaralı askerin Denizlili Uzman Çavuş Osman Özçelik olduğu ve GATA’da tedavi altına alındığı belirtildi.   MSB’den yapılan açıklamada İdlib'de çatışmaların önlenmesi maksadıyla bölgeye takviye olarak gönderilen askerlere, rejim unsurları tarafından açılan topçu ateşi sonucu 1 askerin şehit, 1 askerinde yaralandığını bildirildi. Rejim unsurlarına yoğun şekilde karşılık verildiği ifade edilen açıklamada şöyle denildi:   "İdlib’de çatışmaların önlenmesi maksadıyla bölgeye takviye olarak gönderilen unsurlarımıza, Rejim unsurları tarafından 02 Mart 2020 tarihinde yapılan topçu atışı neticesinde, 1 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 1 silah arkadaşımız da yaralanmıştır. Bölgede tespit edilen hedefler derhal ateş destek vasıtalarımızla yoğun şekilde ateş altına alınarak gerekli karşılık verilmiş ve hedefler tahrip edilmiştir. Gelişmeler takip edilmekte ve gerekli tedbirler alınmaktadır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimiz için acil şifalar dileriz."   YARALI ASKER DENİZLİLİ İdlib'deki saldırıda yaralanan askerin ise Denizlili  Uzman Çavuş Osman Özçelik olduğu öğrenildi. Pamukkale İlçesi Hürriyet Mahallesin'de yaşadığı, İdlib'e takviye kuvvet olarak gönderilen unsurlar arasında yer alan Piyade Uzman Çavuş Osman Özçelik’in saldırı sonrası yaralandı. Yaralanan Uzman Çavuş önce Hatay’a getirildi ardından Ankara GATA’da tedavi altına alındığı öğrenildi. Özçelik’in ailesine durumun haber verildiği ailenin de özel bir uçakla Ankara’ya ulaştığı belirtildi. Özçelik’in durumun ise ağır olduğu öğrenildi.  

Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada İdlib’de rejim unsurları tarafından gerçekleştirilen saldırı sonucunda 1 askerin şehit olduğunu, 1 askerin de yaralandığını bildirildi. Yaralı askerin Denizlili Uzman Çavuş Osman Özçelik olduğu ve GATA’da tedavi altına alındığı belirtildi.

 

MSB’den yapılan açıklamada İdlib'de çatışmaların önlenmesi maksadıyla bölgeye takviye olarak gönderilen askerlere, rejim unsurları tarafından açılan topçu ateşi sonucu 1 askerin şehit, 1 askerinde yaralandığını bildirildi. Rejim unsurlarına yoğun şekilde karşılık verildiği ifade edilen açıklamada şöyle denildi:

 

"İdlib’de çatışmaların önlenmesi maksadıyla bölgeye takviye olarak gönderilen unsurlarımıza, Rejim unsurları tarafından 02 Mart 2020 tarihinde yapılan topçu atışı neticesinde, 1 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 1 silah arkadaşımız da yaralanmıştır. Bölgede tespit edilen hedefler derhal ateş destek vasıtalarımızla yoğun şekilde ateş altına alınarak gerekli karşılık verilmiş ve hedefler tahrip edilmiştir. Gelişmeler takip edilmekte ve gerekli tedbirler alınmaktadır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimiz için acil şifalar dileriz."

 

YARALI ASKER DENİZLİLİ

İdlib'deki saldırıda yaralanan askerin ise Denizlili  Uzman Çavuş Osman Özçelik olduğu öğrenildi. Pamukkale İlçesi Hürriyet Mahallesin'de yaşadığı, İdlib'e takviye kuvvet olarak gönderilen unsurlar arasında yer alan Piyade Uzman Çavuş Osman Özçelik’in saldırı sonrası yaralandı. Yaralanan Uzman Çavuş önce Hatay’a getirildi ardından Ankara GATA’da tedavi altına alındığı öğrenildi. Özçelik’in ailesine durumun haber verildiği ailenin de özel bir uçakla Ankara’ya ulaştığı belirtildi. Özçelik’in durumun ise ağır olduğu öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.