Denizlispor 5 yıllık Yukatel ile sözleşme imzaladı

SPOR 17.05.2019 - 16:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor 5 yıllık Yukatel ile sözleşme imzaladı

Süper Toto 1.Lig’den Süper Lige yükselerek bu sezonun başarılı futbol takımları arasında yer alan Denizlispor, Almanya merkezli Yukatel firması ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. 5 yıllığına 5 Milyon Euro’ya imza atan Kulüp, 2024’e kadar Yukatel Denizlispor olarak sahalarda yer alacak.   2018-2019 sezonunda Spor Toto 1.Lig’de mücadele eden Denizlispor Kulübü, 17 Mayıs Cuma günü önemli bir sponsorluk anlaşmasına imza attı. Denizlispor, Almanya’da yaşayan Denizlili bir iş adamına ait olan Yukatel Firması ile 5 yıllığına, 5 Milyon EURO’luk sözleşme imzaladı. Kulüp tesislerinde yapılan imza törenine Denizlispor Kulübü Başkanı Ali Çetin, Kulüp yöneticileri ve Yukatel Firması sahibi Yusuf Karataş katıldı. Basın mensupları önünde yapılan imza töreni sonrası Kulüp yöneticileri ve Yukatel firması yetkilileri Yukatel yazılı Denizlispor forması ile poz verdi.     5 YILDA 5 MİLYON EURO Yukatel ile geçen sezon da görüşme yaptıklarını ancak sonuca ulaşamadıklarını ifade eden Denizlispor Kulübü Başkanı Ali Çetin, “Bu yıl geç kalmamak için erkenden Yusuf Bey’e ‘O sene, bu sene’ dedik. O da bizi kırmadı. Sözleşmenin içeriği 5 yıllıktır. Her yıl 1 Milyon Euro, ödemesi de peşin olmak şartı ile isim hakkı, göğüs sponsorluğu, canlı yayınlarda arka fon, şort önü, otobüs üzeri yazısı, forma kolunda bir tane Yukatel logosu olacak. Her yıl yenilenmek şartı ile bir anlaşma yaptık. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.     DENİZLİSPOR AVRUPALI OLDU İmzanın ardından gazetecilere açıklamada bulunan Yukatel Firması sahibi Yusuf Karataş, “Biz bu konuda zaten tecrübeli bir şirketiz. Avrupa 1.Lig’de oynayan Eintracht Frankfurt ve Fortuna Düsseldorf  ile yürüyen sponsorluklarımız var. Başkanımızın da dediği gibi ‘O sene, bu sene’. Bu sene biz de varız. Denizlispor’u Yukatel Denizlispor yaparak Avrupalı yapmaya niyetlendik ve biz Denizlispor’u Avrupalı olarak görüyoruz. Umarım bunu sportif faaliyetleri ile sahada da gösterir, başarısı ile Avrupalı olur ve Avrupa’da futbol oynar. Takımımız 1.Lig’e veda etti. Bu başarısı için de tebrik ederiz. Süper Lig’e hoş geldiniz” dedi. Görüşmelerin hızlı bir trafikle sonuçlandığını kaydeden Yukatel şirketi sahibi Yusuf Karataş, sponsorluk görüşmeleri için son 2 haftada 4 kez Denizli’ye geldiğini, görüşmelerin yapıldığı toplam sürenin ise 2 ay olduğunu söyledi. Yusuf Karataş, basın mensuplarının Yukatel’in Denizlispor’u nasıl tercih ettiği yönündeki soruya ise şu cevabı verdi: “Spora ve sporcuya olan ilgimiz başta geliyor. Elbette bunun arkasında ticari bir amaç, marka bilinirliğini arttırmak da var.” Yusuf Karataş’ın bu sözleri üzerine Denizlispor Kulübü Başkanı Ali Çetin, takımın Avrupa liglerinde oynaması durumunda Yukatel’in 500.000 Euro daha destekte bulunacağı yönünde sözünün olduğunu basın mensupları ile paylaştı. Ali Çetin, “Bütün Denizli bize sahip çıktı şimdi Avrupa’da yaşayan Denizlispor’a gönül vermiş kardeşlerimiz sahip çıkıyor. Allah herkesten razı olsun” ifadelerine yer verdi.  

Süper Toto 1.Lig’den Süper Lige yükselerek bu sezonun başarılı futbol takımları arasında yer alan Denizlispor, Almanya merkezli Yukatel firması ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. 5 yıllığına 5 Milyon Euro’ya imza atan Kulüp, 2024’e kadar Yukatel Denizlispor olarak sahalarda yer alacak.

 

2018-2019 sezonunda Spor Toto 1.Lig’de mücadele eden Denizlispor Kulübü, 17 Mayıs Cuma günü önemli bir sponsorluk anlaşmasına imza attı. Denizlispor, Almanya’da yaşayan Denizlili bir iş adamına ait olan Yukatel Firması ile 5 yıllığına, 5 Milyon EURO’luk sözleşme imzaladı. Kulüp tesislerinde yapılan imza törenine Denizlispor Kulübü Başkanı Ali Çetin, Kulüp yöneticileri ve Yukatel Firması sahibi Yusuf Karataş katıldı. Basın mensupları önünde yapılan imza töreni sonrası Kulüp yöneticileri ve Yukatel firması yetkilileri Yukatel yazılı Denizlispor forması ile poz verdi.

 

 

5 YILDA 5 MİLYON EURO

Yukatel ile geçen sezon da görüşme yaptıklarını ancak sonuca ulaşamadıklarını ifade eden Denizlispor Kulübü Başkanı Ali Çetin, “Bu yıl geç kalmamak için erkenden Yusuf Bey’e ‘O sene, bu sene’ dedik. O da bizi kırmadı. Sözleşmenin içeriği 5 yıllıktır. Her yıl 1 Milyon Euro, ödemesi de peşin olmak şartı ile isim hakkı, göğüs sponsorluğu, canlı yayınlarda arka fon, şort önü, otobüs üzeri yazısı, forma kolunda bir tane Yukatel logosu olacak. Her yıl yenilenmek şartı ile bir anlaşma yaptık. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

DENİZLİSPOR AVRUPALI OLDU

İmzanın ardından gazetecilere açıklamada bulunan Yukatel Firması sahibi Yusuf Karataş, “Biz bu konuda zaten tecrübeli bir şirketiz. Avrupa 1.Lig’de oynayan Eintracht Frankfurt ve Fortuna Düsseldorf  ile yürüyen sponsorluklarımız var. Başkanımızın da dediği gibi ‘O sene, bu sene’. Bu sene biz de varız. Denizlispor’u Yukatel Denizlispor yaparak Avrupalı yapmaya niyetlendik ve biz Denizlispor’u Avrupalı olarak görüyoruz. Umarım bunu sportif faaliyetleri ile sahada da gösterir, başarısı ile Avrupalı olur ve Avrupa’da futbol oynar. Takımımız 1.Lig’e veda etti. Bu başarısı için de tebrik ederiz. Süper Lig’e hoş geldiniz” dedi.

Görüşmelerin hızlı bir trafikle sonuçlandığını kaydeden Yukatel şirketi sahibi Yusuf Karataş, sponsorluk görüşmeleri için son 2 haftada 4 kez Denizli’ye geldiğini, görüşmelerin yapıldığı toplam sürenin ise 2 ay olduğunu söyledi.

Yusuf Karataş, basın mensuplarının Yukatel’in Denizlispor’u nasıl tercih ettiği yönündeki soruya ise şu cevabı verdi: “Spora ve sporcuya olan ilgimiz başta geliyor. Elbette bunun arkasında ticari bir amaç, marka bilinirliğini arttırmak da var.” Yusuf Karataş’ın bu sözleri üzerine Denizlispor Kulübü Başkanı Ali Çetin, takımın Avrupa liglerinde oynaması durumunda Yukatel’in 500.000 Euro daha destekte bulunacağı yönünde sözünün olduğunu basın mensupları ile paylaştı. Ali Çetin, “Bütün Denizli bize sahip çıktı şimdi Avrupa’da yaşayan Denizlispor’a gönül vermiş kardeşlerimiz sahip çıkıyor. Allah herkesten razı olsun” ifadelerine yer verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.