Denizlispor'a eski başkanlardan destek!

SPOR 15.03.2018 - 13:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor'a eski başkanlardan destek!

Denizlispor Kulüp Yönetimi, takım için destek arayışlarını sürdürüyor. Kulübe büyük katkılar sağlayan Başkan Yardımcısı Taner Atilla, eski başkanlardan Zafer Katrancı ve Mehmet Özsoy ile bir araya geldi.   Denizlispor Kulüp Başkan Yardımcısı Taner Atilla ve Sportif Direktör Bülent Ertuğrul eski başkanlardan Zafer Katrancı'yı ziyaret etti. Ziyarette Denizlispor ile ilgili gerçekleşen sohbetin ardından takıma destek olmak istediğini belirterek bağışta bulunan Zafer Katrancı, yönetimin önemli işlere imza attığını söyledi.   Bu görüşmenin ardından eski başkanlardan Mehmet Özsoy ile bir araya gelerek Denizlispor hakkında bir süre sohbet eden Başkan Yardımcısı Taner Atilla, "Bugün kulübümüze önemli hizmetler veren iki eski başkanımız ile bir araya geldik. İkisi de yönetimimizi takdir ederek bağışta bulundular. Kendilerine bu desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Arzu ettiğimiz bu birlik ve beraberliğin gerçekleşmesinden dolayı çok mutluyum" dedi.

Denizlispor Kulüp Yönetimi, takım için destek arayışlarını sürdürüyor. Kulübe büyük katkılar sağlayan Başkan Yardımcısı Taner Atilla, eski başkanlardan Zafer Katrancı ve Mehmet Özsoy ile bir araya geldi.

 

Denizlispor Kulüp Başkan Yardımcısı Taner Atilla ve Sportif Direktör Bülent Ertuğrul eski başkanlardan Zafer Katrancı'yı ziyaret etti. Ziyarette Denizlispor ile ilgili gerçekleşen sohbetin ardından takıma destek olmak istediğini belirterek bağışta bulunan Zafer Katrancı, yönetimin önemli işlere imza attığını söyledi.

 

Bu görüşmenin ardından eski başkanlardan Mehmet Özsoy ile bir araya gelerek Denizlispor hakkında bir süre sohbet eden Başkan Yardımcısı Taner Atilla, "Bugün kulübümüze önemli hizmetler veren iki eski başkanımız ile bir araya geldik. İkisi de yönetimimizi takdir ederek bağışta bulundular. Kendilerine bu desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Arzu ettiğimiz bu birlik ve beraberliğin gerçekleşmesinden dolayı çok mutluyum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.