Denizlispor, Antalyaspor karşılaşmasına galibiyet için çıkacak

SPOR 27.09.2020 - 11:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizlispor, Antalyaspor karşılaşmasına galibiyet için çıkacak

Yukatel Denizlispor, tarihinde 82'nci kez karşılaşacağı Fraport TAV Antalyaspor maçında galibiyet hedefliyor.

Yukatel Denizlispor, tarihinde 82'nci kez karşılaşacağı Fraport TAV Antalyaspor maçında galibiyet hedefliyor. Fraport TAV Antalyaspor’a karşı 27 galibiyet, 21 beraberlik elde eden yeşil siyahlı ekip, 33 maçtan ise mağlubiyetle ayrıldı.   Denizlispor, yarın deplasmanda Fraport TAV Antalyaspor ile oynayacak. Antalya Stadyumu'nda saat 20.00'de başlayacak maçı Halis Özkahya yönetecek. İki takım arasındaki rekabet kulüplerin kuruldukları 1966 yılına kadar uzanıyor. İki takım ilk olarak kuruluşlarından sadece birkaç ay sonra, 21 Ağustos 1966'da Denizli'deki hazırlık maçında karşı karşıya geldi ve maç golsüz sonuçlandı. İlk resmi maçlarını ise Türkiye 2. Futbol Ligi 1966-67 sezonunda oynayan iki takımdan 16 Ekim 1966'da Denizli'deki karşılaşmayı, ev sahibi takım 1-0 kazandı.   Denizlispor ile Antalyaspor tarihlerinde 3'ü hazırlık, 4'ü Türkiye Kupası olmak üzere 82'nci kez karşılaşacak. Bugüne kadar oynanan 81 karşılaşmada yeşil siyahlılar 27, Antalya temsilcisi ise 33 galibiyet aldı. İki takımın 21 maçı ise beraberlikle sonuçlandı. Denizlispor ve Antalyaspor arasında en gollü mücadele, 1988-1989 sezonunda oynandı. Türkiye Kupası maçında Antalyaspor sahadan 5-2 galip ayrıldı.   Kırmızı beyazlılar, Denizlispor'u konuk ettiği 13 Süper Lig maçının sadece ikisini kaybetti. Antalyaspor bu maçlarda 7 galibiyet, 4 beraberlik elde etti. Antalyaspor ile deplasmanda oynadığı 13 Süper Lig maçının 12'sinde toplam 21 gol yiyen Denizlispor, bu maçlarda 2 galibiyet, 4 beraberlik 7 mağlubiyet aldı. Yukatel Denizlispor, kalesini gole kapattığı tek karşılaşmadan galip ayrıldı. Denizlispor bu sezonun ilk karşılaşmasında deplasmanda oynadığı Göztepe karşısında aldığı 5-1’lik mağlubiyetin ardına geçen hafta oynadığı Lig’in güçlü takımlarından Trabzonspor’u konuk ettiği maçta ise 0-0’lık sonuçla berabere kaldı. Geçen sezon deplasmanda iyi sonuçlar alan yeşil siyahlı ekip, Lig’in 3. haftasında deplasmanda oynayacağı Antalyaspor maçına galibiyet için çıkacak.
Yukatel Denizlispor, tarihinde 82'nci kez karşılaşacağı Fraport TAV Antalyaspor maçında galibiyet hedefliyor.

Yukatel Denizlispor, tarihinde 82'nci kez karşılaşacağı Fraport TAV Antalyaspor maçında galibiyet hedefliyor. Fraport TAV Antalyaspor’a karşı 27 galibiyet, 21 beraberlik elde eden yeşil siyahlı ekip, 33 maçtan ise mağlubiyetle ayrıldı.

 

Denizlispor, yarın deplasmanda Fraport TAV Antalyaspor ile oynayacak. Antalya Stadyumu'nda saat 20.00'de başlayacak maçı Halis Özkahya yönetecek. İki takım arasındaki rekabet kulüplerin kuruldukları 1966 yılına kadar uzanıyor. İki takım ilk olarak kuruluşlarından sadece birkaç ay sonra, 21 Ağustos 1966'da Denizli'deki hazırlık maçında karşı karşıya geldi ve maç golsüz sonuçlandı. İlk resmi maçlarını ise Türkiye 2. Futbol Ligi 1966-67 sezonunda oynayan iki takımdan 16 Ekim 1966'da Denizli'deki karşılaşmayı, ev sahibi takım 1-0 kazandı.

 

Denizlispor ile Antalyaspor tarihlerinde 3'ü hazırlık, 4'ü Türkiye Kupası olmak üzere 82'nci kez karşılaşacak. Bugüne kadar oynanan 81 karşılaşmada yeşil siyahlılar 27, Antalya temsilcisi ise 33 galibiyet aldı. İki takımın 21 maçı ise beraberlikle sonuçlandı. Denizlispor ve Antalyaspor arasında en gollü mücadele, 1988-1989 sezonunda oynandı. Türkiye Kupası maçında Antalyaspor sahadan 5-2 galip ayrıldı.

 

Kırmızı beyazlılar, Denizlispor'u konuk ettiği 13 Süper Lig maçının sadece ikisini kaybetti. Antalyaspor bu maçlarda 7 galibiyet, 4 beraberlik elde etti. Antalyaspor ile deplasmanda oynadığı 13 Süper Lig maçının 12'sinde toplam 21 gol yiyen Denizlispor, bu maçlarda 2 galibiyet, 4 beraberlik 7 mağlubiyet aldı. Yukatel Denizlispor, kalesini gole kapattığı tek karşılaşmadan galip ayrıldı.


Denizlispor bu sezonun ilk karşılaşmasında deplasmanda oynadığı Göztepe karşısında aldığı 5-1’lik mağlubiyetin ardına geçen hafta oynadığı Lig’in güçlü takımlarından Trabzonspor’u konuk ettiği maçta ise 0-0’lık sonuçla berabere kaldı. Geçen sezon deplasmanda iyi sonuçlar alan yeşil siyahlı ekip, Lig’in 3. haftasında deplasmanda oynayacağı Antalyaspor maçına galibiyet için çıkacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.