Denizlispor Ara Vermeden Antalyaspor Hazırlıklarına Başladı

SPOR 24.01.2020 - 12:28, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizlispor Ara Vermeden Antalyaspor Hazırlıklarına Başladı

Denizlispor Pazar günü saat 13.30’da oynayacağı Antalyaspor maçının hazırlıklarına bugün sabah saatlerinde yaptığı antrenman ile başladı.   Teknik Direktör Mehmet Özdilek yönetiminde koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan idman, 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla devam etti. Antrenman, yan top ve şut çalışmalarıyla sona erdi. Dün oynanan Trabzonspor maçına ilk 11’de başlayan futbolcularımız ise antrenmanı rejenerasyon çalışmasıyla tamamladı.     Yeni transfer Özgür Çek takımla birlikte ilk çalışmasını gerçekleştirdi.     Antrenmana tedavisi devam eden Mustafa Yumlu ve dün oynanan maçta sakatlanan Tolgahan Acar katılmazken, sakatlıkları sona eren Ismail Aissati, Modou Barrow ve Zakarya Bergdich takımla birlikte çalıştı.     Yeşil Siyahlı Takım, Antalyaspor maçı hazırlıklarını yarın yapacağı antrenman ile tamamlayacak.

Denizlispor Pazar günü saat 13.30’da oynayacağı Antalyaspor maçının hazırlıklarına bugün sabah saatlerinde yaptığı antrenman ile başladı.

 

Teknik Direktör Mehmet Özdilek yönetiminde koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan idman, 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla devam etti. Antrenman, yan top ve şut çalışmalarıyla sona erdi. Dün oynanan Trabzonspor maçına ilk 11’de başlayan futbolcularımız ise antrenmanı rejenerasyon çalışmasıyla tamamladı.

 

 

Yeni transfer Özgür Çek takımla birlikte ilk çalışmasını gerçekleştirdi.

 

 

Antrenmana tedavisi devam eden Mustafa Yumlu ve dün oynanan maçta sakatlanan Tolgahan Acar katılmazken, sakatlıkları sona eren Ismail Aissati, Modou Barrow ve Zakarya Bergdich takımla birlikte çalıştı.

 

 

Yeşil Siyahlı Takım, Antalyaspor maçı hazırlıklarını yarın yapacağı antrenman ile tamamlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.