Denizlispor Bakary Sako transferinden vazgeçti

SPOR 01.08.2019 - 15:16, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor Bakary Sako transferinden vazgeçti

Süper Lig’e yükselen Yukatel Denizlispor, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Yeşil-siyahlı ekip prensipte anlaştığı Bakary Sako ile Denizli’deki görüşmeleri sonucu anlaşmazlığa düşerek transferden vazgeçti.   Yukatel Denizlispor Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada; Son olarak İngiltere Premier Lig takımlarından Crystal Palace'de forma giyen futbolcu Bakary Sako ile Kulübümüz arasında, geçtiğimiz hafta anlaşmasına varılmış ve bu bilgi Kulübümüzden yapılan resmi açıklama ile duyurulmuştu. Futbolcu Denizli’ye gelmiş ancak Denizli’de hem futbolcu hem de menajeri ile yapılan görüşmelerde mali konularda uzlaşma sağlanamadığından transferden vazgeçilmiştir” ifadelerine yer verildi.  

Süper Lig’e yükselen Yukatel Denizlispor, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Yeşil-siyahlı ekip prensipte anlaştığı Bakary Sako ile Denizli’deki görüşmeleri sonucu anlaşmazlığa düşerek transferden vazgeçti.

 

Yukatel Denizlispor Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada; Son olarak İngiltere Premier Lig takımlarından Crystal Palace'de forma giyen futbolcu Bakary Sako ile Kulübümüz arasında, geçtiğimiz hafta anlaşmasına varılmış ve bu bilgi Kulübümüzden yapılan resmi açıklama ile duyurulmuştu. Futbolcu Denizli’ye gelmiş ancak Denizli’de hem futbolcu hem de menajeri ile yapılan görüşmelerde mali konularda uzlaşma sağlanamadığından transferden vazgeçilmiştir” ifadelerine yer verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.