Denizlispor Başakşehir Maçı Hazırlıklarına Başladı

SPOR 05.07.2020 - 12:08, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizlispor Başakşehir Maçı Hazırlıklarına Başladı

Denizlispor 2019-2020 Süper Lig Cemil Usta Sezonu 31. haftasında İstanbul Başakşehir FK ile oynayacağı maçın hazırlıklarına dün yaptığı antrenmanla başladı.   Teknik Direktör Bülen Uygun ile yollarını ayıran Denizlispor antrenmanı, kulüp teknik direktör Levent Kartop gözetiminde gerçekleştirdi. Levent Kartop’un yardımcıları Bilal Utku Alemdaroğlu, Memiş Sarıçam ve Hayrettin Öz oldu.     Haluk Ulusoy Tesisleri’ndeki idmanda önceki akşam oynanan Gaziantep maçında tam süre alan oyuncular, günü yenilenme çalışması yaparak tamamladı.Isınma hareketleri ile başlayan antrenman top kapma ve pas çalışmaları ile devam ederek dar alanda gerçekleştirilen çift kale maç ile sona erdi.  

Denizlispor 2019-2020 Süper Lig Cemil Usta Sezonu 31. haftasında İstanbul Başakşehir FK ile oynayacağı maçın hazırlıklarına dün yaptığı antrenmanla başladı.

 

Teknik Direktör Bülen Uygun ile yollarını ayıran Denizlispor antrenmanı, kulüp teknik direktör Levent Kartop gözetiminde gerçekleştirdi. Levent Kartop’un yardımcıları Bilal Utku Alemdaroğlu, Memiş Sarıçam ve Hayrettin Öz oldu.

 

 

Haluk Ulusoy Tesisleri’ndeki idmanda önceki akşam oynanan Gaziantep maçında tam süre alan oyuncular, günü yenilenme çalışması yaparak tamamladı.Isınma hareketleri ile başlayan antrenman top kapma ve pas çalışmaları ile devam ederek dar alanda gerçekleştirilen çift kale maç ile sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.