Denizlispor Başkanı Ali Çetin: Maksimum 8 yabancı oyuncu olmalı

SPOR 10.05.2020 - 14:07, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizlispor Başkanı Ali Çetin: Maksimum 8 yabancı oyuncu olmalı

Yukatel Denizlispor Başkanı Ali Çetin, Yeni Şafak Spor Instagram canlı yayınında liglerin 12 Haziran'da başlamasını değerlendirirken, yabancı sınırı hakkında da 'Maksimum 8 yabancı oyuncu olmalı. Hatta 8 bile fazla olabilir' ifadelerini kullandı.   Ali Çetin'in başkanlığını yaptığı Denizlispor, şuanda ligde 31 puanla 10. sırada yer alıyor.   Yukatel Denizlispor Başkanı Ali Çetin, Yeni Şafak Spor Instagram canlı yayınında editör Ömer Çelikbaşlı'nın sorularını yanıtladı. Liglerin başlangıç tarihinden yabancı oyuncu sınırına kadar birçok konuda açıklamalarda bulunan Başkan Ali Çetin, hakkında transfer haberleri çıkan İsmail Aissati ve Recep Niyaz'a herhangi bir teklifin gelmediğini söyledi. Başkan Çetin aynı zamanda sözleşmesini fesheden kaleci Adam Stachowiak ile ilgili de olayın perde arkasını anlattı. Denizlispor Başkanı Ali Çetin'in açıklamaları şu şekilde:   Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir liglerin 12 Haziran’da başlayacağını açıkladı. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz başkanım?   Ligin 12 Haziran’da başlayacağı yaklaşık 15 gün önce Gençlik ve Spor Bakanımızın da dahil olduğu toplantıda karar alınmıştı. Ancak oradaki tek eksik olarak Sağlık Bakanımız ve Bilim Kurulu ile son bir görüşme yapılacaktı. Muhtemelen Bilim Kurulu ve Sağlık Bakanımız onay vermiş. Dolayısıyla Nihat Bey böyle bir açıklama yaptı. Önce sağlık tabi. Beşiktaş ve Fenerbahçe’de de sağlık sorunları yaşandı. İnşallah çok az bir şekilde atlatırız ki liglerde oynanabilsin.   Bu yaşanan vakalardan sonra karar gözden geçirilir mi? Kesinlikle. Federasyon başkanımızın ikinci bir açıklaması daha var. İlla böyle bir karar alındı, dönülmez diye bir durum yok. Tabi ki önce sağlık. Aksine bir durum olursa, ilerleme olursa, ya da tedbir amaçlı farklı bir şey olursa karar tekrar gözden geçirilir.   TFF Başkanı Nihat Özdemir '14 kulüp oynamak istiyor' dedi ama birçok kulüp oynamak istemediğini belirtti. Bu karar alınırken, size soruldu mu? Fikriniz alındı mı?   İlk görüşmemizde bu konu konuşulmuştu. Yani ön fikir olarak konuşuldu. Şimdi tabi haklı olarak alt sıralarda olan ya da riskte olan takımlar oynamak istemedi. İlk 10 sıranın altındaki takımlar risk olunca ister istemez onlarında böyle bir düşüncesi var. Onlarda haklı, bizler de haklıyız. İlk 10’da olan takımlar da haklı. Önce sağlık. Bazı kulüplerde bazı futbolcuların oynamak istemediği duyuluyor. Böyle olunca takımlarda haklı, kulüplerde haklı. Başkanda ister istemez bu şekilde fikrini beyan ediyor yani. İlk baştaki ön görüşmede, liglere yeni ara verildiği zamanda böyle bir konuşma olmuştu. Sanırım, ondan bahsediyorlar.   Kaynak: Yenişafak  

Yukatel Denizlispor Başkanı Ali Çetin, Yeni Şafak Spor Instagram canlı yayınında liglerin 12 Haziran'da başlamasını değerlendirirken, yabancı sınırı hakkında da 'Maksimum 8 yabancı oyuncu olmalı. Hatta 8 bile fazla olabilir' ifadelerini kullandı.

 

Ali Çetin'in başkanlığını yaptığı Denizlispor, şuanda ligde 31 puanla 10. sırada yer alıyor.

 

Yukatel Denizlispor Başkanı Ali Çetin, Yeni Şafak Spor Instagram canlı yayınında editör Ömer Çelikbaşlı'nın sorularını yanıtladı. Liglerin başlangıç tarihinden yabancı oyuncu sınırına kadar birçok konuda açıklamalarda bulunan Başkan Ali Çetin, hakkında transfer haberleri çıkan İsmail Aissati ve Recep Niyaz'a herhangi bir teklifin gelmediğini söyledi. Başkan Çetin aynı zamanda sözleşmesini fesheden kaleci Adam Stachowiak ile ilgili de olayın perde arkasını anlattı. Denizlispor Başkanı Ali Çetin'in açıklamaları şu şekilde:

 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir liglerin 12 Haziran’da başlayacağını açıkladı. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz başkanım?

 

Ligin 12 Haziran’da başlayacağı yaklaşık 15 gün önce Gençlik ve Spor Bakanımızın da dahil olduğu toplantıda karar alınmıştı. Ancak oradaki tek eksik olarak Sağlık Bakanımız ve Bilim Kurulu ile son bir görüşme yapılacaktı. Muhtemelen Bilim Kurulu ve Sağlık Bakanımız onay vermiş. Dolayısıyla Nihat Bey böyle bir açıklama yaptı. Önce sağlık tabi. Beşiktaş ve Fenerbahçe’de de sağlık sorunları yaşandı. İnşallah çok az bir şekilde atlatırız ki liglerde oynanabilsin.

 

Bu yaşanan vakalardan sonra karar gözden geçirilir mi?

Kesinlikle. Federasyon başkanımızın ikinci bir açıklaması daha var. İlla böyle bir karar alındı, dönülmez diye bir durum yok. Tabi ki önce sağlık. Aksine bir durum olursa, ilerleme olursa, ya da tedbir amaçlı farklı bir şey olursa karar tekrar gözden geçirilir.

 

TFF Başkanı Nihat Özdemir '14 kulüp oynamak istiyor' dedi ama birçok kulüp oynamak istemediğini belirtti. Bu karar alınırken, size soruldu mu? Fikriniz alındı mı?

 

İlk görüşmemizde bu konu konuşulmuştu. Yani ön fikir olarak konuşuldu. Şimdi tabi haklı olarak alt sıralarda olan ya da riskte olan takımlar oynamak istemedi. İlk 10 sıranın altındaki takımlar risk olunca ister istemez onlarında böyle bir düşüncesi var. Onlarda haklı, bizler de haklıyız. İlk 10’da olan takımlar da haklı. Önce sağlık. Bazı kulüplerde bazı futbolcuların oynamak istemediği duyuluyor. Böyle olunca takımlarda haklı, kulüplerde haklı. Başkanda ister istemez bu şekilde fikrini beyan ediyor yani. İlk baştaki ön görüşmede, liglere yeni ara verildiği zamanda böyle bir konuşma olmuştu. Sanırım, ondan bahsediyorlar.

 

Kaynak: Yenişafak

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.