Denizlispor bu sabah Alanya’ya hareket etti

SPOR 18.07.2020 - 11:31, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizlispor bu sabah Alanya’ya hareket etti

Aytemiz Alanyaspor maçı hazırlıklarının Denizli’deki bölümünü tamamlayan Yukatel Denizlispor bu sabah Alanya’ya hareket etti.   Süper Lig Cemil Usta Sezonu 33.haftasında yarın deplasmanda Aytemiz Alanyaspor’un konuğu olacak olan yeşil-siyahlı ekip, Denizli’deki çalışmalarını tamamlayarak Alanya’ya gitti. Bu akşam Alanya’da son idmanını yapacak olan Denizlispor maç saatini beklemeye başlayacak.   Denizlispor’dan yapılan açıklamada; Oyuncumuz Ogenyi Onazi, alt adalesinde oluşan ödem sebebiyle kadroya dahil edilmedi. Takımımızda Onazi dışında eksik bulunmuyor. Sakatlığı sebebiyle 2 haftadır takımdan ayrı olan Tiago Lopes tamamen iyileşti ve kadroya alındı. Takımımızda Hugo Rodallega, Zeki Yavru, Özgür Çek ve Ogenyi Onazi’nin Aytemiz Alanyaspor maçı öncesi 3’er sarı kartı bulunuyor.   Aytemiz Alanyaspor maçı öncesi teknik heyet, futbolcu ve kulüp çalışanlarına dün yapılan Covid-19 Testleri negatif çıktı.   Takımımızın Aytemiz Alanyaspor maçı kafilesinde şu futbolcular yer alıyor. Hüseyin Altıntaş, Ali Eren Yalçın, Zeki Yavru, Tiago Lopes, Mustafa Yumlu, Oğuz Yılmaz, Muhammed Özkal, Zakarya Bergdich, Alihan Kalkan, Özgür Çek, Isaac Sackey, Kibong Mbamba, Radoslaw Murawski, Ismail Aissati, Asım Aksungur, Olcay Şahan, Recep Niyaz, Sedat Şahintürk, Hadi Sacko, Oscar Estupinan, Hugo Rodallega.

Aytemiz Alanyaspor maçı hazırlıklarının Denizli’deki bölümünü tamamlayan Yukatel Denizlispor bu sabah Alanya’ya hareket etti.

 

Süper Lig Cemil Usta Sezonu 33.haftasında yarın deplasmanda Aytemiz Alanyaspor’un konuğu olacak olan yeşil-siyahlı ekip, Denizli’deki çalışmalarını tamamlayarak Alanya’ya gitti. Bu akşam Alanya’da son idmanını yapacak olan Denizlispor maç saatini beklemeye başlayacak.

 

Denizlispor’dan yapılan açıklamada; Oyuncumuz Ogenyi Onazi, alt adalesinde oluşan ödem sebebiyle kadroya dahil edilmedi. Takımımızda Onazi dışında eksik bulunmuyor. Sakatlığı sebebiyle 2 haftadır takımdan ayrı olan Tiago Lopes tamamen iyileşti ve kadroya alındı. Takımımızda Hugo Rodallega, Zeki Yavru, Özgür Çek ve Ogenyi Onazi’nin Aytemiz Alanyaspor maçı öncesi 3’er sarı kartı bulunuyor.

 

Aytemiz Alanyaspor maçı öncesi teknik heyet, futbolcu ve kulüp çalışanlarına dün yapılan Covid-19 Testleri negatif çıktı.

 

Takımımızın Aytemiz Alanyaspor maçı kafilesinde şu futbolcular yer alıyor. Hüseyin Altıntaş, Ali Eren Yalçın, Zeki Yavru, Tiago Lopes, Mustafa Yumlu, Oğuz Yılmaz, Muhammed Özkal, Zakarya Bergdich, Alihan Kalkan, Özgür Çek, Isaac Sackey, Kibong Mbamba, Radoslaw Murawski, Ismail Aissati, Asım Aksungur, Olcay Şahan, Recep Niyaz, Sedat Şahintürk, Hadi Sacko, Oscar Estupinan, Hugo Rodallega.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.