Denizlispor, Bülent Uygun ile yükselişe geçti

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.03.2020 - 13:21, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizlispor, Bülent Uygun ile yükselişe geçti

Denizlispor’da kötü gidişat sonrasında göreve gelen Bülent Uygun, çıktığı 3 maçta 4 puan topladı. Uygun’un gelmesi ile yeşil-siyahlı ekip oynadığı futbolla da göz dolduruyor. Denizlispor’da 16. haftada başlayan düşüş 22. haftaya kadar devam etti ve iç sahada alınan 1-0'lık Kayserispor mağlubiyetinin ardından Teknik Direktör Mehmet Özdilek’le yollar ayrıldı. Özdilek’ten boşalan koltuğa Bülent Uygun’un gelmesiyle Denizlispor adeta yeni bir kimliğe büründü. Göreve geldikten sadece 2 gün sonra Kasımpaşa deplasmanında sahaya çıkan Bülent Uygun, beklenmedik bir sonuç alsa da etkisini sonraki 2 maçta gösterdi. Sahasında Yeni Malatya’yı 2-0’lık skorla yenen yeşil-siyahlılar, son olarak da İstanbul’da Fenerbahçe mücadelesinden 2-2’lik beraberlikle ayrıldı.

Denizlispor’da kötü gidişat sonrasında göreve gelen Bülent Uygun, çıktığı 3 maçta 4 puan topladı. Uygun’un gelmesi ile yeşil-siyahlı ekip oynadığı futbolla da göz dolduruyor.


Denizlispor’da 16. haftada başlayan düşüş 22. haftaya kadar devam etti ve iç sahada alınan 1-0'lık Kayserispor mağlubiyetinin ardından Teknik Direktör Mehmet Özdilek’le yollar ayrıldı. Özdilek’ten boşalan koltuğa Bülent Uygun’un gelmesiyle Denizlispor adeta yeni bir kimliğe büründü. Göreve geldikten sadece 2 gün sonra Kasımpaşa deplasmanında sahaya çıkan Bülent Uygun, beklenmedik bir sonuç alsa da etkisini sonraki 2 maçta gösterdi.


Sahasında Yeni Malatya’yı 2-0’lık skorla yenen yeşil-siyahlılar, son olarak da İstanbul’da Fenerbahçe mücadelesinden 2-2’lik beraberlikle ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.