Denizlispor çifte bayram yaşayacak!

SPOR 19.05.2019 - 11:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor çifte bayram yaşayacak!

Denizli’de, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile Süper Lig’e şampiyon olarak yükselen Abalı Denizlispor bu iki coşkuyu birlikte kutlayacak.   Denizlispor 2018-2019 sezonunda Süper Lig’e yükseldi. Lig’in 34. haftasında dün deplasmanda oynadığı İstanbulspor karşısında aldığı 5-2’lik galibiyet ile puanını 72’ye yükseltti. Birincilik için mücadele ettiği rakibi Gençlerbirliği, kendi evinde Adana Demirspor maçında 2-1 yenilmesinin üzerine yeşil-siyahlı ekip Süper Lig’e şampiyon olarak çıktı.   Abalı Denizlispor Yönetim Kurulu; Denizli Atatürk Bahçeşehir Koleji Stadyumu’nda bu akşam saat 20:00’de başlayacak kutlamalara tüm Denizli halkını davet etti.   Abalı Denizlispor Yönetim Kurulu’ndan yapılan açıklamada; “Bilindiği üzere Futbol Takımımız, 2018-2019 sezonunda Süper Lig’e yükselmiştir. Şehrimiz için gurur kaynağı olan bu başarıyı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Milli Mücadeleyi başlatmasının 100.yılı ile birlikte kutlamak amacıyla düzenlediğimiz kutlama ve konser programımıza tüm taraftarlarımız davetlidir” denildi.   Öte yandan Denizlispor, Süper Lig’e yükselme programı olarak planlamışken, Lig’in 34 haftasında oynanan maçlarda Denizlispor İstanbulspor’u 5-2, Adana Demirspor, Gençlerbirliği’ni 2-1 mağlup edince işin rengi değişti. Lig’de 72 puanla birinciliğe yükselen Denizlispor Şampiyon olarak Süper Lig’e yükseldi. Denizli’de yapılacak kutlama programının planı birkaç değişiklikle Şampiyonluk kutlamasına dönüştü. Kutlama gecesinde sürprizlerinde yaşanabileceği tahmin ediliyor.      

Denizli’de, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile Süper Lig’e şampiyon olarak yükselen Abalı Denizlispor bu iki coşkuyu birlikte kutlayacak.

 

Denizlispor 2018-2019 sezonunda Süper Lig’e yükseldi. Lig’in 34. haftasında dün deplasmanda oynadığı İstanbulspor karşısında aldığı 5-2’lik galibiyet ile puanını 72’ye yükseltti. Birincilik için mücadele ettiği rakibi Gençlerbirliği, kendi evinde Adana Demirspor maçında 2-1 yenilmesinin üzerine yeşil-siyahlı ekip Süper Lig’e şampiyon olarak çıktı.

 

Abalı Denizlispor Yönetim Kurulu; Denizli Atatürk Bahçeşehir Koleji Stadyumu’nda bu akşam saat 20:00’de başlayacak kutlamalara tüm Denizli halkını davet etti.

 

Abalı Denizlispor Yönetim Kurulu’ndan yapılan açıklamada; “Bilindiği üzere Futbol Takımımız, 2018-2019 sezonunda Süper Lig’e yükselmiştir. Şehrimiz için gurur kaynağı olan bu başarıyı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Milli Mücadeleyi başlatmasının 100.yılı ile birlikte kutlamak amacıyla düzenlediğimiz kutlama ve konser programımıza tüm taraftarlarımız davetlidir” denildi.

 

Öte yandan Denizlispor, Süper Lig’e yükselme programı olarak planlamışken, Lig’in 34 haftasında oynanan maçlarda Denizlispor İstanbulspor’u 5-2, Adana Demirspor, Gençlerbirliği’ni 2-1 mağlup edince işin rengi değişti. Lig’de 72 puanla birinciliğe yükselen Denizlispor Şampiyon olarak Süper Lig’e yükseldi. Denizli’de yapılacak kutlama programının planı birkaç değişiklikle Şampiyonluk kutlamasına dönüştü. Kutlama gecesinde sürprizlerinde yaşanabileceği tahmin ediliyor.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.