Denizlispor’da Bülent Uygun ile yollar ayrıldı

SPOR 04.07.2020 - 17:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizlispor’da Bülent Uygun ile yollar ayrıldı

Denizlispor, Gaziantepspor karşılaşmasında aldığı yenilginin ardından Teknik Direktör Bülent Uygun'un sözleşmesini karşılıklı anlaşarak feshetti. Kulüp tarafından yapılan açıklamada, “Kulübümüz Teknik Direktör Bülent Uygun ile olan sözleşmesini karşılıklı olarak anlaşmaya vararak sona erdirmiştir. Kulübümüze verdiği hizmetler için Bülent Uygun ve ekibine teşekkür eder, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz” ifadeleri yer aldı. Denizlispor, pandemi sonrası oynanan 4 maçtan 1 puan çıkarabilmişti. Denizli ekibi, bu sezon Yücel İldiz ve Mehmet Özdilek’in ardından Bülent Uygun ile yollarını ayırarak 3. teknik direktöre veda etmiş oldu. Denizlispor şimdi 4. teknik adam arayışına girecek.

Denizlispor, Gaziantepspor karşılaşmasında aldığı yenilginin ardından Teknik Direktör Bülent Uygun'un sözleşmesini karşılıklı anlaşarak feshetti.


Kulüp tarafından yapılan açıklamada, “Kulübümüz Teknik Direktör Bülent Uygun ile olan sözleşmesini karşılıklı olarak anlaşmaya vararak sona erdirmiştir. Kulübümüze verdiği hizmetler için Bülent Uygun ve ekibine teşekkür eder, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz” ifadeleri yer aldı.


Denizlispor, pandemi sonrası oynanan 4 maçtan 1 puan çıkarabilmişti. Denizli ekibi, bu sezon Yücel İldiz ve Mehmet Özdilek’in ardından Bülent Uygun ile yollarını ayırarak 3. teknik direktöre veda etmiş oldu. Denizlispor şimdi 4. teknik adam arayışına girecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.