Denizlispor'da her şey yolunda!

SPOR 18.01.2018 - 16:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor'da her şey yolunda!

Denizlispor futbolcularının performanslı çalışmaları ve takıma faydalı olmalarını amaçlamak adına yapılan sağlık kontrollerinde sağlık ekipleri tarafından kan testi yapıldı. Ayrıca Başkan Üstek ve transfer heyetinin değerlendirdiği trasferlerden memnun olunduğu belirtildi.   Denizlispor sağlık sponsoru olan Özel Sağlık Hastanesi’nden gelen ekip tarafından futbolculara kan testi yapıldı. Konu ile ilgili olarak bilgi veren Kulüp Doktoru Ahmet Edremit, “Oyuncularımızın beslenme durumları, kas enzimleri, kandaki vitamin ve mineral değerleri ile birlikte hormonal düzeylerini değerlendirmek amacıyla bir kan testi gerçekleştirdik. Elde edeceğimiz sonuçları teknik ekibimizle paylaşacağız ve bu bilgiler ışığında takımımızın programı teknik ekibimiz tarafından tekrar düzenlenecek. Futbolcularımızın daha performanslı çalışmalarını ve takımımıza daha çok faydalı olmalarını amaçlıyoruz” şeklinde konuştu.   BAŞKAN ÜSTEK TRANSFERLERDEN MEMNUN Bu arada, Başkan Mustafa Üstek ve Transfer Komitesi'nde bulunan yöneticiler bir araya gelerek takımın transfer gündemini değerlendirdi.   Şimdiye kadar yapılan 5 transferden memnun olduğunu belirten Başkan Mustafa Üstek, "Transfer komitesi ve teknik heyetimizin üstün gayretleri ile çok güzel transferler gerçekleştirdik. Transferlerimiz devam edecek ancak taraftarlarımızdan sabırlı olmasını diliyorum, takımımıza en uygun oyuncuları en yakın zamanda kadromuza katacağız" dedi.  

Denizlispor futbolcularının performanslı çalışmaları ve takıma faydalı olmalarını amaçlamak adına yapılan sağlık kontrollerinde sağlık ekipleri tarafından kan testi yapıldı. Ayrıca Başkan Üstek ve transfer heyetinin değerlendirdiği trasferlerden memnun olunduğu belirtildi.

 

Denizlispor sağlık sponsoru olan Özel Sağlık Hastanesi’nden gelen ekip tarafından futbolculara kan testi yapıldı.


Konu ile ilgili olarak bilgi veren Kulüp Doktoru Ahmet Edremit, “Oyuncularımızın beslenme durumları, kas enzimleri, kandaki vitamin ve mineral değerleri ile birlikte hormonal düzeylerini değerlendirmek amacıyla bir kan testi gerçekleştirdik. Elde edeceğimiz sonuçları teknik ekibimizle paylaşacağız ve bu bilgiler ışığında takımımızın programı teknik ekibimiz tarafından tekrar düzenlenecek. Futbolcularımızın daha performanslı çalışmalarını ve takımımıza daha çok faydalı olmalarını amaçlıyoruz” şeklinde konuştu.

 

BAŞKAN ÜSTEK TRANSFERLERDEN MEMNUN

Bu arada, Başkan Mustafa Üstek ve Transfer Komitesi'nde bulunan yöneticiler bir araya gelerek takımın transfer gündemini değerlendirdi.

 

Şimdiye kadar yapılan 5 transferden memnun olduğunu belirten Başkan Mustafa Üstek, "Transfer komitesi ve teknik heyetimizin üstün gayretleri ile çok güzel transferler gerçekleştirdik. Transferlerimiz devam edecek ancak taraftarlarımızdan sabırlı olmasını diliyorum, takımımıza en uygun oyuncuları en yakın zamanda kadromuza katacağız" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.