Denizlispor'da İşler Kötüye Gidiyor O Futbolcu Maçtan Sonra Şehri Terketti

SPOR 16.02.2020 - 10:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizlispor'da İşler Kötüye Gidiyor O Futbolcu Maçtan Sonra Şehri Terketti

Süper Lig ekiplerinden Denizlispor'da Gambiyalı oyuncu Barrow, Kayserispor maçı sonrası şehirden ayrıldı. Kayserispor'a kendi sahasında 1-0 yenilen Denizlispor Kulübü ile karşılıklı anlaşarak sözleşmesi feshedilen Teknik Direktör Mehmet Özdilek'in'de ayrılması ve ardından Barrow'un şehri terketmesi takımda işlerin kötüye gittiğini gösteriyor.   Ligdeki kötü gidişatına son sıradaki Kayserispor karşısında da dur diyemeyen Denizlispor'da flaş bir gelişme yaşandı. Yeşil-siyahlıların kanat oyuncusu Modou Barrow'un, Kayserispor'a 1-0 yenildikleri maçın ardından şehri terk ettiği belirtildi.     İngiliz ekibi Reading'den kiralanan 27 yaşındaki futbolcunun şehirden ayrıldığı aktarıldı. Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Kayserispor ile dün oynanan maçta yedek kulübesinde beklettiği Barrow'a mücadelede forma şansı vermedi.   Kaynak: yenisafak com  

Süper Lig ekiplerinden Denizlispor'da Gambiyalı oyuncu Barrow, Kayserispor maçı sonrası şehirden ayrıldı. Kayserispor'a kendi sahasında 1-0 yenilen Denizlispor Kulübü ile karşılıklı anlaşarak sözleşmesi feshedilen Teknik Direktör Mehmet Özdilek'in'de ayrılması ve ardından Barrow'un şehri terketmesi takımda işlerin kötüye gittiğini gösteriyor.

 

Ligdeki kötü gidişatına son sıradaki Kayserispor karşısında da dur diyemeyen Denizlispor'da flaş bir gelişme yaşandı. Yeşil-siyahlıların kanat oyuncusu Modou Barrow'un, Kayserispor'a 1-0 yenildikleri maçın ardından şehri terk ettiği belirtildi.

 

 

İngiliz ekibi Reading'den kiralanan 27 yaşındaki futbolcunun şehirden ayrıldığı aktarıldı. Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Kayserispor ile dün oynanan maçta yedek kulübesinde beklettiği Barrow'a mücadelede forma şansı vermedi.

 

Kaynak: yenisafak com

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.