Denizlispor'da Olcay Şahan imza attı

SPOR 15.08.2019 - 18:16, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor'da Olcay Şahan imza attı

Süper Lig ekiplerinden Yukatel Denizlispor, Trabzonspor’da forma giyen ve prensipte anlaştığı Olcay Şahan, 1 yıllık sözleşmeye imza attı. Yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında Denizlispor, Trabzonspor’da forma giyen 32 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Olcay Şahan’ı kiralık olarak kadrosuna kattı. Denizli’de sağlık kontrolünden geçen Olcay Şahan, Haluk Ulusoy Tesisleri'nde Kulüp Başkan Yardımcısı Engin Şahin ve Futbol Şubeden Sorumlu Asbaşkan Ali Fırat ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı tören ile kiralık olarak 1 yıllık sözleşmeye imza attı.    Türkiye’de Beşiktaş ve Trabzonspor’da forma giyen yıldız futbolcu İmza töreni sonrası Olcay Şahan yeşil-siyahlı forma ile poz verdi.      A TAKIM LİSANSLARI TAMAM Öte yandan kulüpten yapılan açıklamada, Galatasaray maçı öncesi taraftarların ve caminın merakla beklediği kulübün A Takımının lisans işlemleri bugün saat 17.30 itibari ile tamamlandı. A Takımın, Teknik Direktör Yücel İldiz Hocanın uygun gördüğü kadro ile 16 Ağustos Cuma günü Denizli Atatürk Stadyumunda oynanacak Galatasaray karşılaşmasında mücadele edeceği belirtildi.

Süper Lig ekiplerinden Yukatel Denizlispor, Trabzonspor’da forma giyen ve prensipte anlaştığı Olcay Şahan, 1 yıllık sözleşmeye imza attı.


Yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında Denizlispor, Trabzonspor’da forma giyen 32 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Olcay Şahan’ı kiralık olarak kadrosuna kattı. Denizli’de sağlık kontrolünden geçen Olcay Şahan, Haluk Ulusoy Tesisleri'nde Kulüp Başkan Yardımcısı Engin Şahin ve Futbol Şubeden Sorumlu Asbaşkan Ali Fırat ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı tören ile kiralık olarak 1 yıllık sözleşmeye imza attı. 

 

Türkiye’de Beşiktaş ve Trabzonspor’da forma giyen yıldız futbolcu İmza töreni sonrası Olcay Şahan yeşil-siyahlı forma ile poz verdi. 

 

 

A TAKIM LİSANSLARI TAMAM

Öte yandan kulüpten yapılan açıklamada, Galatasaray maçı öncesi taraftarların ve caminın merakla beklediği kulübün A Takımının lisans işlemleri bugün saat 17.30 itibari ile tamamlandı. A Takımın, Teknik Direktör Yücel İldiz Hocanın uygun gördüğü kadro ile 16 Ağustos Cuma günü Denizli Atatürk Stadyumunda oynanacak Galatasaray karşılaşmasında mücadele edeceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.