Denizlispor’da Osman Özköylü dönemi

SPOR 07.06.2018 - 15:21, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor’da Osman Özköylü dönemi

Denizlispor’da teknik direktörlük arayışına son nokta koyuldu. Denizlispor teknikdirektörlük görevine Osman Özköylü getirildi.  Yeşil-siyahlı takımın bir çok hocayla görüştüğü ve teknik direktörlük konusunda Osman Özköylü ile görüşmeler sonunda anlaşmaya varıldı. Haluk Ulusoy Tesisleri'nde kulüp yönetim kurulu ile görüşen Özköylü, yeşil-siyahlı takımla 2 yıllık anlaşma sağladı.      Denizlispor’un teknikdrektörlüğüne getirilen Osman Özküylü’nün yardımcıları şu şekilde,   İlker Püren (1.Yardımcı Ant.) Cengizhan Baskın (Kaleci Ant.) Uğur Okur (Analiz Ant.) Ragıp Başdağ (Yardımcı Ant.) Fatih Çardak (Yardımcı Ant.)

Denizlispor’da teknik direktörlük arayışına son nokta koyuldu. Denizlispor teknikdirektörlük görevine Osman Özköylü getirildi. 


Yeşil-siyahlı takımın bir çok hocayla görüştüğü ve teknik direktörlük konusunda Osman Özköylü ile görüşmeler sonunda anlaşmaya varıldı. Haluk Ulusoy Tesisleri'nde kulüp yönetim kurulu ile görüşen Özköylü, yeşil-siyahlı takımla 2 yıllık anlaşma sağladı. 

 


 

Denizlispor’un teknikdrektörlüğüne getirilen Osman Özküylü’nün yardımcıları şu şekilde,

 

İlker Püren (1.Yardımcı Ant.)

Cengizhan Baskın (Kaleci Ant.)

Uğur Okur (Analiz Ant.)

Ragıp Başdağ (Yardımcı Ant.)

Fatih Çardak (Yardımcı Ant.)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.