Denizlispor'da protokol tribünü yeniden düzenleniyor

SPOR 11.08.2017 - 08:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizlispor'da protokol tribünü yeniden düzenleniyor

Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek ve başkan yardımcısı Taner Atilla ile bir araya geldi. Sohbet eden spor adamları daha sonra Atatürk Stadı’nda da bir incelemede bulundu.    Protokol tribünün yeniden düzenleneceğini söyleyen başkan Mustafa Üstek, daraltılan protokol tribününde alternatif olarak Gold tribünün de yer alacağını açıkladı. Üstek, “Protokol tribünü ikiye ayrılacak. Çalışmaları ilk maça yetiştirmeye çalışıyoruz. Oturma planı ile ilgili sonradan açıklama yapacağız” dedi. Bu arada kombine çağrısı yapan Üstek, B ve D Üst tribünden 300 TL’ye sezonluk yer alanlara store mağazasından forma hediye edileceğini açıkladı.   KAPPEL VE CENK EKSİK   Denizlispor, Cumartesi günü saat 21.45’de deplasmanda oynayacağı Adanaspor maçı için bugün öğle sonu hareket edecek. Yeşil siyahlı ekip, saat 15.30’da karayolları ile Antalya’ya, Antalya’dan 18.05 uçağıyla Adana’ya geçerek Anemon Otel’de kampa girecek. Hafta başından bu yana Adanaspor maçının hazırlıklarını sıkı tutan horozlarda sakatlığı süren Kappel, Cenk ve Berkan dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Teknik direktör Yusuf Şimşek, ligin ilk maçını kazanarak moralli dönmek istediklerini açıkladı. Bu arada yeşil siyahlı futbolculara uygulanacak ve değişen kurallar üzerine seminer verildi. İlk deplasmana yöneticiler ve taraftarların da gideceği öğrenildi. 

Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek ve başkan yardımcısı Taner Atilla ile bir araya geldi. Sohbet eden spor adamları daha sonra Atatürk Stadı’nda da bir incelemede bulundu.

 

 Protokol tribünün yeniden düzenleneceğini söyleyen başkan Mustafa Üstek, daraltılan protokol tribününde alternatif olarak Gold tribünün de yer alacağını açıkladı. Üstek, “Protokol tribünü ikiye ayrılacak. Çalışmaları ilk maça yetiştirmeye çalışıyoruz. Oturma planı ile ilgili sonradan açıklama yapacağız” dedi. Bu arada kombine çağrısı yapan Üstek, B ve D Üst tribünden 300 TL’ye sezonluk yer alanlara store mağazasından forma hediye edileceğini açıkladı.

 

KAPPEL VE CENK EKSİK

 

Denizlispor, Cumartesi günü saat 21.45’de deplasmanda oynayacağı Adanaspor maçı için bugün öğle sonu hareket edecek. Yeşil siyahlı ekip, saat 15.30’da karayolları ile Antalya’ya, Antalya’dan 18.05 uçağıyla Adana’ya geçerek Anemon Otel’de kampa girecek. Hafta başından bu yana Adanaspor maçının hazırlıklarını sıkı tutan horozlarda sakatlığı süren Kappel, Cenk ve Berkan dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Teknik direktör Yusuf Şimşek, ligin ilk maçını kazanarak moralli dönmek istediklerini açıkladı. Bu arada yeşil siyahlı futbolculara uygulanacak ve değişen kurallar üzerine seminer verildi. İlk deplasmana yöneticiler ve taraftarların da gideceği öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.