Denizlispor'da sorunlar çözülüyor!

SPOR 18.09.2018 - 13:28, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor'da sorunlar çözülüyor!

Denizlispor'dan yapılan yazılı açıklamada, ,Ulusal Kulüp Lisansı alınması adına gerekli dosyaların TFF'ye teslim edildiği açıklandı.   Denizlispor Yönetim Kurulu'ndan yapılan açıklamada; "Kulübümüzün Ulusal Kulüp Lisansı alabilmesi için gerekli olan mali kriter dosyaları tamamlanarak Türkiye Futbol Federasyonu'na teslim edilmiştir. Dosyalarımızın incelenmesinin ardından Türkiye Futbol Federasyonu tarafından kulübümüz için nihai karar verilecektir.   Mali kriter dosyalarının tamamlanmasında emeği geçen değerli Denizli protokolümüze, Başkanımız Mustafa Üstek'e, kulübümüzden alacakları bulunmasına rağmen bizimle anlaşma yoluna giderek kulübümüzün puan cezası almasına engel olan tüm eski futbolcu, hoca ve personellerimize teşekkürü bir borç biliriz" denildi.

Denizlispor'dan yapılan yazılı açıklamada, ,Ulusal Kulüp Lisansı alınması adına gerekli dosyaların TFF'ye teslim edildiği açıklandı.

 

Denizlispor Yönetim Kurulu'ndan yapılan açıklamada; "Kulübümüzün Ulusal Kulüp Lisansı alabilmesi için gerekli olan mali kriter dosyaları tamamlanarak Türkiye Futbol Federasyonu'na teslim edilmiştir. Dosyalarımızın incelenmesinin ardından Türkiye Futbol Federasyonu tarafından kulübümüz için nihai karar verilecektir.

 

Mali kriter dosyalarının tamamlanmasında emeği geçen değerli Denizli protokolümüze, Başkanımız Mustafa Üstek'e, kulübümüzden alacakları bulunmasına rağmen bizimle anlaşma yoluna giderek kulübümüzün puan cezası almasına engel olan tüm eski futbolcu, hoca ve personellerimize teşekkürü bir borç biliriz" denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.