Denizlispor'da Süper Transfer

SPOR 15.01.2020 - 14:31, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizlispor'da Süper Transfer

Denizlispor, Nijeryalı oyuncu Ogenyi Eddy Onazi ile sözleşme imzaladı.   Devre arası transfer çalışmalarını sürdüren Denizlispor, son olarak Trabzonspor’da forma giyen 28 yaşındaki Nijeryalı orta saha oyuncusu Ogenyi Eddy Onazi ile 1 yılı opsiyonlu 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. Haluk Ulusoy Tesislerinde düzenlenen imza törenine Kulüp Başkanı Ali Çetin, Başkan Yardımcısı Kaan Şanlıkan, Asbaşkan Ali Fırat ve Sportif Direktör Burak Özsaraç katıldı. Belirledikleri hedefe ulaşmak için çalışmalara devam ettiklerini belirten Kulüp Başkanı Ali Çetin, “Tecrübeli futbolcu ile 1 yıllık opsiyonu kulübümüzde olmak üzere 1.5 yıllık anlaşmaya vardık. İki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum” dedi.      Yeşil siyahlı formayı giyerek resmi sözleşmeye imza atan Ogenyi Eddy Onazi, Denizlispor'un Trabzonspor maçı kafilesine dahil oldu.    

Denizlispor, Nijeryalı oyuncu Ogenyi Eddy Onazi ile sözleşme imzaladı.

 

Devre arası transfer çalışmalarını sürdüren Denizlispor, son olarak Trabzonspor’da forma giyen 28 yaşındaki Nijeryalı orta saha oyuncusu Ogenyi Eddy Onazi ile 1 yılı opsiyonlu 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. Haluk Ulusoy Tesislerinde düzenlenen imza törenine Kulüp Başkanı Ali Çetin, Başkan Yardımcısı Kaan Şanlıkan, Asbaşkan Ali Fırat ve Sportif Direktör Burak Özsaraç katıldı. Belirledikleri hedefe ulaşmak için çalışmalara devam ettiklerini belirten Kulüp Başkanı Ali Çetin, “Tecrübeli futbolcu ile 1 yıllık opsiyonu kulübümüzde olmak üzere 1.5 yıllık anlaşmaya vardık. İki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

 

 

Yeşil siyahlı formayı giyerek resmi sözleşmeye imza atan Ogenyi Eddy Onazi, Denizlispor'un Trabzonspor maçı kafilesine dahil oldu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.