Denizlispor'da transfer yasağı kalktı

SPOR 11.09.2020 - 15:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizlispor'da transfer yasağı kalktı

Denizlispor’da dün gerçekleşen Olağaustü Kongrenin ardından güven tazeleyen Başkan Ali Çetin ve oluşturduğu yeni yönetim ilk icraatını gerçekleştirdi. Denizlispor’da İldiz ve Özdilek'in ödemelerinden kaynaklanan transfer yasağı kalktı.   Denizlispor, eski dönem teknik direktörleri Yücel İldiz ve Mehmet Özdilek’in görev yamadıkları dönemlerdeki ödemelerini talep etmeleri ile uygulanan transfer yasağı, bugün faizleri ile birlikte ödenerek transfer yasağı ortadan kaldırıldı.   Kulübün sosyal medya hesabından “Geçmiş dönem teknik direktörlerimizden Yücel İldiz ve Mehmet Özdilek’in kulübümüzde görev yapmadıkları dönemlerdeki ödemelerini, kendilerinin talep ettikleri şekilde "FAİZLERİYLE" birlikte gerçekleştirerek bugün itibariyle transfer yasağımızı kaldırmış bulunuyoruz” ifadeleri ile duyuruldu.   

Denizlispor’da dün gerçekleşen Olağaustü Kongrenin ardından güven tazeleyen Başkan Ali Çetin ve oluşturduğu yeni yönetim ilk icraatını gerçekleştirdi. Denizlispor’da İldiz ve Özdilek'in ödemelerinden kaynaklanan transfer yasağı kalktı.

 

Denizlispor, eski dönem teknik direktörleri Yücel İldiz ve Mehmet Özdilek’in görev yamadıkları dönemlerdeki ödemelerini talep etmeleri ile uygulanan transfer yasağı, bugün faizleri ile birlikte ödenerek transfer yasağı ortadan kaldırıldı.

 

Kulübün sosyal medya hesabından “Geçmiş dönem teknik direktörlerimizden Yücel İldiz ve Mehmet Özdilek’in kulübümüzde görev yapmadıkları dönemlerdeki ödemelerini, kendilerinin talep ettikleri şekilde "FAİZLERİYLE" birlikte gerçekleştirerek bugün itibariyle transfer yasağımızı kaldırmış bulunuyoruz” ifadeleri ile duyuruldu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.