Denizlispor'dan Bir Teşekkür, Bir Sitem

SPOR 22.04.2019 - 11:27, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor'dan Bir Teşekkür, Bir Sitem

Abalı Denizlispor tarafından yepyeni bir anlayışla hizmete sunulan Denizlispor Gezici Store mağazasının satış rakamları kulüp yönetiminin yüzünü güldürürken, kısa mesaj kampanyasında istenilen hedefe ulaşılamadı.   Orijinal formaların satışa sunulduğu ve ürün çeşitliliğinin arttırıldığı Denizlispor Gezici Store mağazasında istenen satış rakamlarına ulaşılmasının yanı sıra firmalardan özel siparişler alarak toplu satışlar gerçekleştiren Abalı Denizlispor, düzenleyeceği imza günü ile satışlarını arttırmayı planlıyor.   Öte yandan hazırlanan kısa mesaj kampanyası ile taraftarlarından destek bekleyen Abalı Denizlispor yönetimi, burada istedikleri desteği göremediklerini belirtti.     Konuyla ilgili açıklama yapan Asbaşkan Mahmut Akarsu, “Halkımızın Denizlispor Store mağazalarına gösterdiği ilgi bizi çok mutlu ediyor. Bu mağazalar kulübümüze önemli bir gelir kaynağı olurken kısa mesaj kampanyasında istediğimiz noktada değiliz. Taraftarlarımız kısa mesaj kampanyası ile çok kolay bir şekilde bizlere destek olabiliyor. Taraftarlarımızın desteklerini bekliyorum” diye konuştu.   Abalı Denizlispor’a destek olmak isteyen Turkcell aboneleri Horoz yazarak 2020’ye, Türk Telekom ve Vodafone aboneleri ise Horoz yazarak 1966’ya göndererek 20 TL değerinde bağışta bulunabiliyor.

Abalı Denizlispor tarafından yepyeni bir anlayışla hizmete sunulan Denizlispor Gezici Store mağazasının satış rakamları kulüp yönetiminin yüzünü güldürürken, kısa mesaj kampanyasında istenilen hedefe ulaşılamadı.

 

Orijinal formaların satışa sunulduğu ve ürün çeşitliliğinin arttırıldığı Denizlispor Gezici Store mağazasında istenen satış rakamlarına ulaşılmasının yanı sıra firmalardan özel siparişler alarak toplu satışlar gerçekleştiren Abalı Denizlispor, düzenleyeceği imza günü ile satışlarını arttırmayı planlıyor.

 

Öte yandan hazırlanan kısa mesaj kampanyası ile taraftarlarından destek bekleyen Abalı Denizlispor yönetimi, burada istedikleri desteği göremediklerini belirtti.

 

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Asbaşkan Mahmut Akarsu, “Halkımızın Denizlispor Store mağazalarına gösterdiği ilgi bizi çok mutlu ediyor. Bu mağazalar kulübümüze önemli bir gelir kaynağı olurken kısa mesaj kampanyasında istediğimiz noktada değiliz. Taraftarlarımız kısa mesaj kampanyası ile çok kolay bir şekilde bizlere destek olabiliyor. Taraftarlarımızın desteklerini bekliyorum” diye konuştu.

 

Abalı Denizlispor’a destek olmak isteyen Turkcell aboneleri Horoz yazarak 2020’ye, Türk Telekom ve Vodafone aboneleri ise Horoz yazarak 1966’ya göndererek 20 TL değerinde bağışta bulunabiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.