Denizlispor'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mektup...

SPOR 15.12.2018 - 16:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mektup...

Denizlispor yönetimi, protokol üyeleri ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için Çardak Havaalanı’nda karşılama törenine katıldı.   Denizlispor Başkanı Ali Çetin, başkan yardımcısı Taner Atilla, yönetici İsmail Bay, futbolculardan Alperen ile kaleci Hüseyin, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve bakanları havaalanında karşıladı.     Başkan Ali Çetin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a kendi elleriyle yeşil siyahlı atkıyı taktı. Futbola sevgisiyle bilinen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaklaşık 20 dakika Denizlispor Başkanı Ali Çetin ile sohbet etti. Başkan Ali Çetin, ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan’a içinde Denizlispor’un durumunu anlatan bir mektup verdi! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizlispor yönetimine, “Takip ediyorum. İnşallah bu sene iyi olacaksınız, çıkacaksınız” dediği de açıklandı.  

Denizlispor yönetimi, protokol üyeleri ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için Çardak Havaalanı’nda karşılama törenine katıldı.

 

Denizlispor Başkanı Ali Çetin, başkan yardımcısı Taner Atilla, yönetici İsmail Bay, futbolculardan Alperen ile kaleci Hüseyin, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve bakanları havaalanında karşıladı.

 

 

Başkan Ali Çetin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a kendi elleriyle yeşil siyahlı atkıyı taktı. Futbola sevgisiyle bilinen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaklaşık 20 dakika Denizlispor Başkanı Ali Çetin ile sohbet etti. Başkan Ali Çetin, ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan’a içinde Denizlispor’un durumunu anlatan bir mektup verdi! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizlispor yönetimine, “Takip ediyorum. İnşallah bu sene iyi olacaksınız, çıkacaksınız” dediği de açıklandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.