Denizlispor'dan Futbolcularına 2 Gün Uzun

SPOR 09.12.2019 - 13:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizlispor'dan Futbolcularına 2 Gün Uzun

Süper Ligin 14.haftasında Medipol Başakşehir’i konuk eden ve sahadan 1-1’lik sonuç ve bir puanla ayrılan takımımızda teknik heyetimiz tarafından futbolculara 2 gün izin verildi.   Bugün ve yarın izin yapacak olan takımımız, ligin 15.haftasında 16 Aralık Pazartesi günü saat 20,00’de deplasmanda karşılaşacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarına 11 Aralık Çarşamba günü başlayacak.   Takımımızda kart cezalısı olduğu için M.Başakşehir maçında forma giyemeyen Zakarya Bergdich’in cezası sona ererken, bu maçta dördüncü sarı kartını gören Sackey cezalı duruma düştü. Futbolcumuz Trabzonspor deplasmanında forma giyemeyecek.   Sakatlığı sebebiyle Medipol Başakşehir maç kadrosunda yer almayan oyuncumuz Kibong Mbamba bu hafta takımla birlikte çalışmalara başlayacak. Tedavisi devam eden Sapunaru’nun Çarşamba günü yapılacak kontrollerden sonra takımla çalışmalara başlayıp başlamayacağına karar verilecek.

Süper Ligin 14.haftasında Medipol Başakşehir’i konuk eden ve sahadan 1-1’lik sonuç ve bir puanla ayrılan takımımızda teknik heyetimiz tarafından futbolculara 2 gün izin verildi.

 

Bugün ve yarın izin yapacak olan takımımız, ligin 15.haftasında 16 Aralık Pazartesi günü saat 20,00’de deplasmanda karşılaşacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarına 11 Aralık Çarşamba günü başlayacak.

 

Takımımızda kart cezalısı olduğu için M.Başakşehir maçında forma giyemeyen Zakarya Bergdich’in cezası sona ererken, bu maçta dördüncü sarı kartını gören Sackey cezalı duruma düştü. Futbolcumuz Trabzonspor deplasmanında forma giyemeyecek.

 

Sakatlığı sebebiyle Medipol Başakşehir maç kadrosunda yer almayan oyuncumuz Kibong Mbamba bu hafta takımla birlikte çalışmalara başlayacak. Tedavisi devam eden Sapunaru’nun Çarşamba günü yapılacak kontrollerden sonra takımla çalışmalara başlayıp başlamayacağına karar verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.