Denizlispor’dan kınama mesajı

SPOR 15.08.2019 - 18:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor’dan kınama mesajı

Yukatel Denizlispor Kulübü tarafından yapılan yazılı açıklamada, Fethiye’de meydana gelen olayda Başkan Ali Çetin ve ailesinin darp edilmesi olayını kınayan bir mesaj yayınladı.   Kulüpten yapılan açıklamada;  “Kulüp Başkanımız Sayın Ali Çetin ailesi ile birlikte gittiği Fethiye’de bir restorantta yaşanan olaydan sonra mekan çalışanları olay yerinde hazır bulunan güvenlik güçlerine olayı yanlı ve yanlış bir şekilde aktarmış ve olayın büyümesine sebebiyet vermişlerdir.   Mekan çalışanlarının olumsuz etkisi altında kaldığını düşündüğümüz polis memurlarımız da Başkanımıza ve ailesine, maalesef olayı tam olarak anlamadan müdahalede bulunmuşlardır. Başkanımıza ve oğullarına, hiçbir haklı gerekçe olmaksızın ters kelepçe uygulanmış daha sonrasında ise görev ve yetkilerinin sınırlarını aşan polis memurlarınca darp edilmişlerdir.   Bu hukuka aykırı ve üzücü olayın ilgilileri hakkında gerekli hukuki süreç başlatılmış olup, olay sırasında Başkanımız tarafından sarf edilmemesine rağmen söylenmiş gibi aktarılan gerçek dışı ve yalan sözlere ve haberlere ilişkin de gerekli hukuki işlemler başlatılacaktır.   Kulübümüzün ve değerli polis teşkilatımızın bir daha bu tür olaylarla anılmaması diliyoruz.   Kamuoyuna saygılarımızla bildiririz.     

Yukatel Denizlispor Kulübü tarafından yapılan yazılı açıklamada, Fethiye’de meydana gelen olayda Başkan Ali Çetin ve ailesinin darp edilmesi olayını kınayan bir mesaj yayınladı.

 

Kulüpten yapılan açıklamada;  “Kulüp Başkanımız Sayın Ali Çetin ailesi ile birlikte gittiği Fethiye’de bir restorantta yaşanan olaydan sonra mekan çalışanları olay yerinde hazır bulunan güvenlik güçlerine olayı yanlı ve yanlış bir şekilde aktarmış ve olayın büyümesine sebebiyet vermişlerdir.

 

Mekan çalışanlarının olumsuz etkisi altında kaldığını düşündüğümüz polis memurlarımız da Başkanımıza ve ailesine, maalesef olayı tam olarak anlamadan müdahalede bulunmuşlardır. Başkanımıza ve oğullarına, hiçbir haklı gerekçe olmaksızın ters kelepçe uygulanmış daha sonrasında ise görev ve yetkilerinin sınırlarını aşan polis memurlarınca darp edilmişlerdir.

 

Bu hukuka aykırı ve üzücü olayın ilgilileri hakkında gerekli hukuki süreç başlatılmış olup, olay sırasında Başkanımız tarafından sarf edilmemesine rağmen söylenmiş gibi aktarılan gerçek dışı ve yalan sözlere ve haberlere ilişkin de gerekli hukuki işlemler başlatılacaktır.

 

Kulübümüzün ve değerli polis teşkilatımızın bir daha bu tür olaylarla anılmaması diliyoruz.

 

Kamuoyuna saygılarımızla bildiririz.     

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.