Denizlispor’dan maç öncesi taraftarlara çağrı!

SPOR 15.02.2020 - 12:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizlispor’dan maç öncesi taraftarlara çağrı!

Denizlispor Kulübünden bugün oynanacak Yukatel Denizlispor, H.K. Kayserispor karşılaşmasından önce taraftara çağrıda bulundu. Kulüp yaptığı açıklamada, “Tüm taraftarlarımızdan takımımızı maç boyunca centilmence desteklemelerini bekliyoruz” denildi.   Süper Lig’in 22. Haftasında bugün saat 14.00'da Denizli Atatürk Stadyumu’nda oynanacak Denizlispor Kayserispor karşılaşması öncesi Denizlispor Kulübünden taraftara çağrıda bulundu.   Taraftara yapılan çağrıda; “ TFF talimatları gereğince stadyumlarda, meşale yakmak, yanıcı ve yakıcı maddeler sokmak, sahaya konfeti, su şişesi ve benzeri maddeler atmak, koltuk kırmak, merdiven boşluklarına oturmak ve kötü tezahüratta bulunmak kesinlikle yasaktır.   Bu cezalar her tekrarda katlanarak artmakta ve sonuç olarak daha da ağır boyutlara ulaşmaktadır. Ayrıca bu cezaların kulübümüze getireceği zararların yanı sıra, sebebiyet verenler de yasa gereği maddi ve manevi çok ciddi yaptırımlarla karşı karşıya kalacaktır.   Tüm taraftarlarımızın konuya gereken hassasiyeti göstermelerini ve takımımızı maç boyunca centilmence desteklemelerini bekliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Denizlispor Kulübünden bugün oynanacak Yukatel Denizlispor, H.K. Kayserispor karşılaşmasından önce taraftara çağrıda bulundu. Kulüp yaptığı açıklamada, “Tüm taraftarlarımızdan takımımızı maç boyunca centilmence desteklemelerini bekliyoruz” denildi.

 

Süper Lig’in 22. Haftasında bugün saat 14.00'da Denizli Atatürk Stadyumu’nda oynanacak Denizlispor Kayserispor karşılaşması öncesi Denizlispor Kulübünden taraftara çağrıda bulundu.

 

Taraftara yapılan çağrıda; “ TFF talimatları gereğince stadyumlarda, meşale yakmak, yanıcı ve yakıcı maddeler sokmak, sahaya konfeti, su şişesi ve benzeri maddeler atmak, koltuk kırmak, merdiven boşluklarına oturmak ve kötü tezahüratta bulunmak kesinlikle yasaktır.

 

Bu cezalar her tekrarda katlanarak artmakta ve sonuç olarak daha da ağır boyutlara ulaşmaktadır. Ayrıca bu cezaların kulübümüze getireceği zararların yanı sıra, sebebiyet verenler de yasa gereği maddi ve manevi çok ciddi yaptırımlarla karşı karşıya kalacaktır.

 

Tüm taraftarlarımızın konuya gereken hassasiyeti göstermelerini ve takımımızı maç boyunca centilmence desteklemelerini bekliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.