Denizlispor Gençlerbirliği Hazırlıklarına Başladı

SPOR 10.03.2020 - 17:16, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizlispor Gençlerbirliği Hazırlıklarına Başladı

Denizlispor, bugün Haluk Ulusoy Tesisleri’mizde Teknik Direktör Bülent Uygun yönetiminde gerçekleştirdiği antrenman ile Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına başladı.   Yaklaşık 1 saat süren ve ısınma hareketleri ile başlayan idman dar alanda gerçekleşen çift kale maç ile sona erdi.     SAKATLAR FİZYOTERAPİST EŞLİĞİNDE ÇALIŞTI   Fenerbahçe maçı öncesi son antrenmanda sakatlanan Ben Youssef ile tedavileri devam eden Hadi Sacko, Isaac Sackey ve Kibong Mbamba fizyoterapist eşliğinde özel olarak çalıştı.     LOPES'TEN SEVİNDİRİCİ HABER   Tedavisi sona eren Tiago Lopes ise takımımız ile birlikte çalışmalara başladı.  

Denizlispor, bugün Haluk Ulusoy Tesisleri’mizde Teknik Direktör Bülent Uygun yönetiminde gerçekleştirdiği antrenman ile Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına başladı.

 

Yaklaşık 1 saat süren ve ısınma hareketleri ile başlayan idman dar alanda gerçekleşen çift kale maç ile sona erdi.

 

 

SAKATLAR FİZYOTERAPİST EŞLİĞİNDE ÇALIŞTI

 

Fenerbahçe maçı öncesi son antrenmanda sakatlanan Ben Youssef ile tedavileri devam eden Hadi Sacko, Isaac Sackey ve Kibong Mbamba fizyoterapist eşliğinde özel olarak çalıştı.

 

 

LOPES'TEN SEVİNDİRİCİ HABER

 

Tedavisi sona eren Tiago Lopes ise takımımız ile birlikte çalışmalara başladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.