Denizlispor Gençlerbirliği Hazırlıklarını Tamamladı

SPOR 13.03.2020 - 17:07, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizlispor Gençlerbirliği Hazırlıklarını Tamamladı

Denizlispor, bugün gerçekleştirdiği antrenman ile Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını tamamladı.   Teknik Direktör Bülent Uygun yönetiminde Denizli Atatürk Stadyumu'nda gerçekleşen antrenman yaklaşık 1 saat sürdü.     SAKAT VE CEZALI OYUNCULAR ÇOK   Tedavileri devam eden Tolgahan Acar, Hadi Sacko, Isaac Sackey, Zakarya Bergdich ve Kibong Mbamba ile sarı kart cezalısı olan Radoslaw Murawski Gençlerbirliği maçında forma giyemeyecek.  

Denizlispor, bugün gerçekleştirdiği antrenman ile Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını tamamladı.

 

Teknik Direktör Bülent Uygun yönetiminde Denizli Atatürk Stadyumu'nda gerçekleşen antrenman yaklaşık 1 saat sürdü.

 

 

SAKAT VE CEZALI OYUNCULAR ÇOK

 

Tedavileri devam eden Tolgahan Acar, Hadi Sacko, Isaac Sackey, Zakarya Bergdich ve Kibong Mbamba ile sarı kart cezalısı olan Radoslaw Murawski Gençlerbirliği maçında forma giyemeyecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.