Denizlispor girişlerin aksamaması için turnike koyacak

SPOR 22.08.2019 - 10:26, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor girişlerin aksamaması için turnike koyacak

Yukatel Denizlispor Yönetim Kurulu, 16 Ağustos Cuma günü Galatasaray ile oynanan ilk karşılaşmanın ardından yaptığı ilk toplantıda maçı ve stadyumu değerlendirdi. Yenilenen stadyumun ev sahipliği yaptığı ilk karşılaşma olması sebebiyle yaşanan sorunlar ve alınması gereken tedbirler üzerinde duruldu.   Yukatel Denizlispor Yönetimi, bu konuda özellikle maraton tribünü ve kale arkası tribüne girişlerde yaşanan sorunları öncelikli olarak ele aldı. Bu bölgelerden bilet ve kombine alan kişilerin girişlerinin aksaması ve maç başladıktan sonra stadyuma girebilmiş olması nedeniyle, taraftarların rahatlıkla maça girebilmesi için hiçbir masraftan kaçınılmamasına, maraton tribün ve kale arkası tribün kapılarına giriş turnikesi eklenmesine karar verildi.   Alınan karar Denizli Atatürk Stadyumu'nun Süper Lig’in 4.haftası ev sahipliği yapacağı Konyaspor maçına kadar uygulanmış olacak.

Yukatel Denizlispor Yönetim Kurulu, 16 Ağustos Cuma günü Galatasaray ile oynanan ilk karşılaşmanın ardından yaptığı ilk toplantıda maçı ve stadyumu değerlendirdi. Yenilenen stadyumun ev sahipliği yaptığı ilk karşılaşma olması sebebiyle yaşanan sorunlar ve alınması gereken tedbirler üzerinde duruldu.

 

Yukatel Denizlispor Yönetimi, bu konuda özellikle maraton tribünü ve kale arkası tribüne girişlerde yaşanan sorunları öncelikli olarak ele aldı. Bu bölgelerden bilet ve kombine alan kişilerin girişlerinin aksaması ve maç başladıktan sonra stadyuma girebilmiş olması nedeniyle, taraftarların rahatlıkla maça girebilmesi için hiçbir masraftan kaçınılmamasına, maraton tribün ve kale arkası tribün kapılarına giriş turnikesi eklenmesine karar verildi.

 

Alınan karar Denizli Atatürk Stadyumu'nun Süper Lig’in 4.haftası ev sahipliği yapacağı Konyaspor maçına kadar uygulanmış olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.