Denizlispor İstanbulspor Şampiyonluk maçında ilk yarı sonucu

SPOR 18.05.2019 - 17:31, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor İstanbulspor Şampiyonluk maçında ilk yarı sonucu

Spor Toto 1. Lig’de şampiyonluk şansı devam eden Denizlispor, deplasmanda İstanbulspor ile karşı karşıya geliyor. Karşılaşmanın ilk yarısı yeşil siyahlı ekip soyunma odasına 2-1 üstün gitti.   Abalı Denizlispor deplasmanda İstanbulspor ile Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu Stadında karşı karşıya geldi. Denizlispor deplasmanda 5 maçtır kazanıyor. Onur Ergün 8 sarı kartla İstanbulspor takımının en çok sarı kart gören oyuncusu, Denizlispor takımından İsmail Aissati 7 sarı kart gördü.   Denizlispor İstanbulspor İlk Yarı Maç Anlatımı Karşılaşmaya baskılı başlayan Denizlispor maçın 8. dakikasında Lanre Kehinde ile kafa golüyle 1-0 öne geçti. Maçta baskısını devam ettiren, Denizlispor, rakip İstanbulspor’un ani atağında Ali Dere maçın 13'üncü dakikasında beraberliği sağlayan golü attı. Maç 1-1 oldu.   Maçın ilerleyen dakikalarında penaltı kazanan Denizlispor, İsmail Aissati takımını penaltı atışıyla öne geçiren gole imza attı. Aissati’nin golü ile Denizlispor soyunma odasına 2-1 üstünlükle gitti.     Denizlispor her türlü galibiyet ile sonuçlanan karşılaşmada 3 puanı hanesine yazdırırsa puanını 72’ye yükseltecek. Gençlerbirliği evinde oynadığı Adana Demirspor karşılaşmasında ilk yarı 1-0 mağlup durumda. Karşılaşma bu sonuçla biterse Denizlispor Ligi birincilik ile bitirecek.   5 MAÇ AYNI ANDA BAŞLATILDI Adanaspor - Osmanlıspor 1-1 Gençlerbirliği - Adana Demirspor 0-1 Giresunspor - Altınordu 0-1 İstanbulspor-Denizlispor 1-2 Karabükspor-Gazişehir Gaziantep 1-3   DAKİKALAR: 8'Gol! DENİZLİSPOR. Kafa vuruşuyla golü bulan oyuncu Lanre Kehinde. Skor şimdi 0-1. 13' Gol! Ali Dere maçta eşitliği sağlayan golü attı. 15'Sarı kart! Deplasman takımı oyuncusu Furkan Şeker sarı kart görüyor. 17'Sarı kart! Muhammed Durmuş sarı kart görüyor. Maçın geri kalan süresinde daha dikkatli olması gerekiyor! 39'Gol! Ismail Aissati takımını penaltı atışıyla öne geçiren oyuncu. İstanbul şehrinde skor şimdi 1-2.  

Spor Toto 1. Lig’de şampiyonluk şansı devam eden Denizlispor, deplasmanda İstanbulspor ile karşı karşıya geliyor. Karşılaşmanın ilk yarısı yeşil siyahlı ekip soyunma odasına 2-1 üstün gitti.

 

Abalı Denizlispor deplasmanda İstanbulspor ile Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu Stadında karşı karşıya geldi. Denizlispor deplasmanda 5 maçtır kazanıyor. Onur Ergün 8 sarı kartla İstanbulspor takımının en çok sarı kart gören oyuncusu, Denizlispor takımından İsmail Aissati 7 sarı kart gördü.

 

Denizlispor İstanbulspor İlk Yarı Maç Anlatımı

Karşılaşmaya baskılı başlayan Denizlispor maçın 8. dakikasında Lanre Kehinde ile kafa golüyle 1-0 öne geçti. Maçta baskısını devam ettiren, Denizlispor, rakip İstanbulspor’un ani atağında Ali Dere maçın 13'üncü dakikasında beraberliği sağlayan golü attı. Maç 1-1 oldu.

 

Maçın ilerleyen dakikalarında penaltı kazanan Denizlispor, İsmail Aissati takımını penaltı atışıyla öne geçiren gole imza attı. Aissati’nin golü ile Denizlispor soyunma odasına 2-1 üstünlükle gitti.

 

 

Denizlispor her türlü galibiyet ile sonuçlanan karşılaşmada 3 puanı hanesine yazdırırsa puanını 72’ye yükseltecek. Gençlerbirliği evinde oynadığı Adana Demirspor karşılaşmasında ilk yarı 1-0 mağlup durumda. Karşılaşma bu sonuçla biterse Denizlispor Ligi birincilik ile bitirecek.

 

5 MAÇ AYNI ANDA BAŞLATILDI

Adanaspor - Osmanlıspor 1-1

Gençlerbirliği - Adana Demirspor 0-1

Giresunspor - Altınordu 0-1

İstanbulspor-Denizlispor 1-2

Karabükspor-Gazişehir Gaziantep 1-3

 

DAKİKALAR:

8'Gol! DENİZLİSPOR. Kafa vuruşuyla golü bulan oyuncu Lanre Kehinde. Skor şimdi 0-1.

13' Gol! Ali Dere maçta eşitliği sağlayan golü attı.

15'Sarı kart! Deplasman takımı oyuncusu Furkan Şeker sarı kart görüyor.

17'Sarı kart! Muhammed Durmuş sarı kart görüyor. Maçın geri kalan süresinde daha dikkatli olması gerekiyor!

39'Gol! Ismail Aissati takımını penaltı atışıyla öne geçiren oyuncu. İstanbul şehrinde skor şimdi 1-2.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.