Denizlispor kader maçı için hazırlıklarını sürdürüyor!

SPOR 19.04.2018 - 12:29, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor kader maçı için hazırlıklarını sürdürüyor!

Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden Denizlispor, Pazar günü deplasmanda Samsunspor ile karşılaşacak.  Denizlispor ligin 32. haftasında Samsunspor’a konuk olacak. Yeşil-siyahlı ekip 34 puanla ligde 15. sırada bulunuyor. Denizlispor’un karşılaşacağı Samsunspor ile puanları eşit fakat yeşil-siyahlı ekip averaj üstünlüğü ile Karadeniz ekibinden bir üst basamakta bulunuyor. 16. sıradaki Samsunspor ise düşme hattında bulunuyor. Hafta başından bu yana Samsunspor deplasmanı hazırlıklarını sürdüren Denizlispor, zorlu karşılaşmaya 3 puan hedefi ile hazırlanıyor.    Denizlispor cephesi bütün hazırlıklarını yapıyor. Ligde kader maçı niteliğindeki Samsunspor deplasmanından galibiyetle dönmek için çalışmalarını sürdürüyor. Denizlispor, Samsun deplasmanından puansız dönmek istemiyor. Edindiğimiz bilgilere göre, maçın hakemlerinde bazı sıkıntıların olduğu bunu aşmak için görüşmelerin sürdürüldüğü öğrenildi. Görüşmeler neticesinde bugün öğleden sonra yönetim tarafından bir açıklama yapılması bekleniyor.   Samsunspor Kayyum Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz, kümede kalma mücadelesi veren Samsunspor’un Denizlispor ile oynayacağı maçın kırmızı-beyazlılar için ‘Kurtuluş Savaşı’ niteliğinde olduğunu açıkladı.

Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden Denizlispor, Pazar günü deplasmanda Samsunspor ile karşılaşacak. 


Denizlispor ligin 32. haftasında Samsunspor’a konuk olacak. Yeşil-siyahlı ekip 34 puanla ligde 15. sırada bulunuyor. Denizlispor’un karşılaşacağı Samsunspor ile puanları eşit fakat yeşil-siyahlı ekip averaj üstünlüğü ile Karadeniz ekibinden bir üst basamakta bulunuyor. 16. sıradaki Samsunspor ise düşme hattında bulunuyor. Hafta başından bu yana Samsunspor deplasmanı hazırlıklarını sürdüren Denizlispor, zorlu karşılaşmaya 3 puan hedefi ile hazırlanıyor. 

 

Denizlispor cephesi bütün hazırlıklarını yapıyor. Ligde kader maçı niteliğindeki Samsunspor deplasmanından galibiyetle dönmek için çalışmalarını sürdürüyor. Denizlispor, Samsun deplasmanından puansız dönmek istemiyor. Edindiğimiz bilgilere göre, maçın hakemlerinde bazı sıkıntıların olduğu bunu aşmak için görüşmelerin sürdürüldüğü öğrenildi. Görüşmeler neticesinde bugün öğleden sonra yönetim tarafından bir açıklama yapılması bekleniyor.

 

Samsunspor Kayyum Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz, kümede kalma mücadelesi veren Samsunspor’un Denizlispor ile oynayacağı maçın kırmızı-beyazlılar için ‘Kurtuluş Savaşı’ niteliğinde olduğunu açıkladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.