Denizlispor, Karabükspor'a konuk olacak...

SPOR 15.12.2018 - 11:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor, Karabükspor'a konuk olacak...

Denizlispor,Spor Toto 1. Lig’de deplasmanda lig sonuncusu Karabükspor’a konuk olacak.Yeşil Siyahlılarda sakatlığı süren Alperen ve cezalı Aissati bu maçta forma giyemeyecek.   Spor Toto 1. Lig’in 16. Haftasında Denizlispor deplasmanda Kardemir Karabükspor’a konuk olacak.Yeşil siyahlıların Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı’nda oynayacağı Kardemir Karabükspor mücadelesini İstanbul  bölgesi hakemlerinden Emre Malok yönetecek. Malok’un yardımcılıklarını ise Oğuz Kağan Çalışır ve Murat Altan yapacak. Maçın 4. Hakemi ise  Murat Erdoğan. Yeşil Siyahlılarda sakatlığı süren Alperen ve cezalı Aissati Karabükspor maçında forma giyemeyecek.     Lig sonuncusu olan ve şu ana kadar ligde galibiyeti bulunmayan Karabükspor’da son oynanan ve berabere kalınan İstanbulspor maçı camiaya umut verdi. Karabükspor’da milli takıma giden Fatih ve sarı kart cezalısı Cihan bu Denizlispor maçında forma giyemeyecek. Yaş ortalaması 20 olan Kardemir Karabükspor ligdeki ilk galibiyeti Denizlispor maçında almak istiyor. Bu maç öncesinde Denizlispor ligde 30 puanla 2. Sırada yer alırken Kardemir Karabükspor ise -1 puanla lig sonuncusu.   Denizlispor'da, sarı kart cezalısı Ismail Aissati ile tam olarak iyileşmeyen Alperen Babacan bu haftaki Karabükspor maçında görev almayacak. Sakatlığı süren Mehmet Taş'ın durumu ise maç günü belli olacak. Yeşilsiyahlı takımda, 3'er sarı kartı bulunan Ziya Alkurt, Kerem Can Akyüz, Abdülkerim Bardakçı, Denizli Vural ve Mehmet Akyüz ceza sınırında bulunuyor.

Denizlispor,Spor Toto 1. Lig’de deplasmanda lig sonuncusu Karabükspor’a konuk olacak.Yeşil Siyahlılarda sakatlığı süren Alperen ve cezalı Aissati bu maçta forma giyemeyecek.

 


Spor Toto 1. Lig’in 16. Haftasında Denizlispor deplasmanda Kardemir Karabükspor’a konuk olacak.Yeşil siyahlıların Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı’nda oynayacağı Kardemir Karabükspor mücadelesini İstanbul  bölgesi hakemlerinden Emre Malok yönetecek.

Malok’un yardımcılıklarını ise Oğuz Kağan Çalışır ve Murat Altan yapacak. Maçın 4. Hakemi ise  Murat Erdoğan.
Yeşil Siyahlılarda sakatlığı süren Alperen ve cezalı Aissati Karabükspor maçında forma giyemeyecek.

 

 


Lig sonuncusu olan ve şu ana kadar ligde galibiyeti bulunmayan Karabükspor’da son oynanan ve berabere kalınan İstanbulspor maçı camiaya umut verdi.


Karabükspor’da milli takıma giden Fatih ve sarı kart cezalısı Cihan bu Denizlispor maçında forma giyemeyecek.
Yaş ortalaması 20 olan Kardemir Karabükspor ligdeki ilk galibiyeti Denizlispor maçında almak istiyor.
Bu maç öncesinde Denizlispor ligde 30 puanla 2. Sırada yer alırken Kardemir Karabükspor ise -1 puanla lig sonuncusu.

 

Denizlispor'da, sarı kart cezalısı Ismail Aissati ile tam olarak iyileşmeyen Alperen Babacan bu haftaki Karabükspor maçında görev almayacak.


Sakatlığı süren Mehmet Taş'ın durumu ise maç günü belli olacak. Yeşilsiyahlı takımda, 3'er sarı kartı bulunan Ziya Alkurt, Kerem Can Akyüz, Abdülkerim Bardakçı, Denizli Vural ve Mehmet Akyüz ceza sınırında bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.