Denizlispor Kasımpaşa ilk yarı sonucu

SPOR 28.09.2019 - 16:01, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor Kasımpaşa ilk yarı sonucu

Süper Lig’in 6. haftası 2. gün maçları bugün başlıyor. Yıllar sonra Süper Lig'e geri dönen Yukatel Denizlispor evinde Kasımpaşa'yı ağırlıyor.  Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz bitti.   Saat 15:00'te Denizli Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Tugay Kaan Numanoğlu yönetiyor.   Maçta etkili olan ev sahibi Yukatel Denizlispor istediği golü bir türlü bulamadı. Karşılıklı atakların olduğu maçta her iki takımda ataklarından sonuç alamadı. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 bitti.   Maçtan Dakikalar: 19. dakikada Kasımpaşa'nın Ben Youssef ile bulduğu gol faul gerekçesiyle iptal edildi. 27. dakikada Kasımpaşalı İlhan Depe'nin çektiği şut direkten döndü. Bu pozisyonun ardından ev sahibi Denizlispor da Rodallega ile gole çok yaklaştı. Kolombiyalı golcü karşı karşıya kaldığı pozisyonda Fatih'i geçemedi.   35. dakikada Rodallega yüzde 100'lük bir gol pozisyonundan yararlanamadı. 41. dakikada Mustafa Pektemek'in dönerek volesini kaleci çıkardı.   İLK 11'LER: YUKATEL DENİZLİSPOR: Stackhowiak, Tiago Lopes, Oğuz, Sapunaru, Bergdich, Sackey, Aissati, Murawski, Sacko, Barrow, Rodallega KASIMPAŞA: Fatih, Pavelka, Veysel, Ben Youssef, Karim Hafez, Aytaç, Khalili, Hajradinovic, İlhan Depe, Mustafa Pektemek, Thiam  

Süper Lig’in 6. haftası 2. gün maçları bugün başlıyor. Yıllar sonra Süper Lig'e geri dönen Yukatel Denizlispor evinde Kasımpaşa'yı ağırlıyor.  Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz bitti.

 

Saat 15:00'te Denizli Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Tugay Kaan Numanoğlu yönetiyor.

 

Maçta etkili olan ev sahibi Yukatel Denizlispor istediği golü bir türlü bulamadı. Karşılıklı atakların olduğu maçta her iki takımda ataklarından sonuç alamadı. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 bitti.

 

Maçtan Dakikalar:

19. dakikada Kasımpaşa'nın Ben Youssef ile bulduğu gol faul gerekçesiyle iptal edildi.

27. dakikada Kasımpaşalı İlhan Depe'nin çektiği şut direkten döndü. Bu pozisyonun ardından ev sahibi Denizlispor da Rodallega ile gole çok yaklaştı. Kolombiyalı golcü karşı karşıya kaldığı pozisyonda Fatih'i geçemedi.

 

35. dakikada Rodallega yüzde 100'lük bir gol pozisyonundan yararlanamadı.

41. dakikada Mustafa Pektemek'in dönerek volesini kaleci çıkardı.

 

İLK 11'LER:

YUKATEL DENİZLİSPOR: Stackhowiak, Tiago Lopes, Oğuz, Sapunaru, Bergdich, Sackey, Aissati, Murawski, Sacko, Barrow, Rodallega

KASIMPAŞA: Fatih, Pavelka, Veysel, Ben Youssef, Karim Hafez, Aytaç, Khalili, Hajradinovic, İlhan Depe, Mustafa Pektemek, Thiam

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.