Denizlispor Kehinde ile anlaştı

SPOR 02.08.2019 - 17:45, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor Kehinde ile anlaştı

Yukatel Denizlispor ile yollarını ayıran Olanrewaju Lanre Kehinde ile uzlaşmaya varılarak futbolcudan 200 bin dolar gelir elde edildi.   Yukatel Denizlispor Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada, “2018-2019 Futbol Sezonunun ikinci yarısında Kulübümüz A Takımına transfer olan futbolcu Olanrewaju Lanre Kehinde, Kulübümüz ile 31.05.2020 tarihine kadar olan sözleşmesini, kendine göre haklı sebeplerle, 17.07.2019 tarihinde tek taraflı olarak fesih etmiştir.    Daha sonra anlaştığı Güney Kore’nin İncheon United FC Kulübünden, ibraname talep edilmesi sonucu, Kehinde ile Kulübümüz arasında uzlaşmaya varılmıştır. Uzlaşmaya göre Futbolcunun sözleşmesinde yer alan 280 Bin Euro’nun Kulübümüz tarafından Futbolcuya ödenmemesi; ayrıca Futbolcunun Kulübümüze 200 Bin Dolar ödeme yapması hususunda anlaşmaya varılmıştır. Yönetim Kurulumuzun yoğun ve ısrarlı çalışması sonucu, Kulübümüzün Kehinde’ye yapması gereken 280 Bin Euro ödemeden oyuncu vazgeçmiş ve Kulübümüze 200 Bin Dolar ödemeyi kabul etmiştir. Bu sayede Kulübümüze 200 Bin Dolar gelir sağlanmıştır” ifadelerine yer verildi.  

Yukatel Denizlispor ile yollarını ayıran Olanrewaju Lanre Kehinde ile uzlaşmaya varılarak futbolcudan 200 bin dolar gelir elde edildi.

 

Yukatel Denizlispor Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada, “2018-2019 Futbol Sezonunun ikinci yarısında Kulübümüz A Takımına transfer olan futbolcu Olanrewaju Lanre Kehinde, Kulübümüz ile 31.05.2020 tarihine kadar olan sözleşmesini, kendine göre haklı sebeplerle, 17.07.2019 tarihinde tek taraflı olarak fesih etmiştir.

 

 Daha sonra anlaştığı Güney Kore’nin İncheon United FC Kulübünden, ibraname talep edilmesi sonucu, Kehinde ile Kulübümüz arasında uzlaşmaya varılmıştır. Uzlaşmaya göre Futbolcunun sözleşmesinde yer alan 280 Bin Euro’nun Kulübümüz tarafından Futbolcuya ödenmemesi; ayrıca Futbolcunun Kulübümüze 200 Bin Dolar ödeme yapması hususunda anlaşmaya varılmıştır. Yönetim Kurulumuzun yoğun ve ısrarlı çalışması sonucu, Kulübümüzün Kehinde’ye yapması gereken 280 Bin Euro ödemeden oyuncu vazgeçmiş ve Kulübümüze 200 Bin Dolar ödemeyi kabul etmiştir. Bu sayede Kulübümüze 200 Bin Dolar gelir sağlanmıştır” ifadelerine yer verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.